ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020'de Gelecek Olan Elektrikli Modeller! Elektrikli Otomobil Yılı Olacak!

2020'de Gelecek Olan Elektrikli Modeller! Elektrikli Otomobil Yılı Olacak!

Son Güncelleme:

Emisyon değerleri sıfır olan ve yeni nesil geleceğin otomobilleri elektrikli araçlar 2020 yılında yeni kasalarla ve yeni modellerle karşımıza çıkacak. Bu yeni yıl elektrikli araç yılı olacak. 2020 yılında piyasaya sürelecek olan yeni elektrikli modeller!

Avrupa'da emisyon değerleri üzerine çok tartışmalar yaşandı ve araç şirketlerini oldukça büyük cezalar kesildi. Durum bölye olunca da araba firmaları modellerini artık elektrige çevirmeye başladı. Ve bu dönüşüm durmayacak, hızla devam edecektir.



AUDI E-TRON

audi e tron elektrikli modeli

e-Tron, Audi’nin elektrik modellerine ilk girişimi değil fakat bugüne kadarki en ciddi girişimidir.

Audi markasının e-Tron modelinde yaptığı ilk şey, geleneksel vagon ve coupe tarzı Sportback formlarında bir SUV olması. Bir diğer özellik olarak sürüş menzilinin oldukça fazla olması.

Araç önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde yollarda olacak.



MINI COOPER SE

elektrikli mini cooper se

Mini Cooper'dan daha fazla elektriğe uyan herhangi bir araba var mı? Şehir için tasarlanmış olan bu model elektrik ile buluşarak geliyor.

Tamamen elektrikli SE versiyonu 2020'nin ortalarında Avustralya'da olacak ve en uygun fiyatlı elektriklilerden biri olacak. Türkiye'ye gelişi 2020 yılı sonu olacaktır.



PORSCHE TAYCAN

elektrikli taycan

Porsche modellerinde Plug-in hibritler yıllardır konuşuluyordu, ancak sonunda tamamen elektrikli modeli Taycan sedan için geldi. Mission E Concept modeliyle beraber gelecek olan araç 15 dakikada %80 kendini şarj edecek. Taycan modeli 2020 yılı sonunda gelecek.



KIA SOUL

kia soul elektrikli modeli

Los Angeles'te lansmanı yapılan aracın 70 KWH kapasiteli bir akü sistemiyle gelecek. 201 HP güç üretecek olan aracın 2020 yılı ikinci çeyreğinde yeni modeli gelmesi bekleniyor. Araç 390 Km menzile sahip olacak.



VOLKSWAGEN ID3

volkswagen id3

ID3 modeliyle Volkswagen'e yeni bir imaj katacak olan aracı hatchback olarak sunulacak. 2020 yılı ikinci çeyrekte çıkacak olan aracın 200 beygir güç üretecek. Araç 7.5 saniyede 100'e çıkarken, 310 NM tork üretecek. Toplam menzili de 550 km olması bekleniyor.



DS3 CROSSBACK E-TENSE

ds 3 elektrikli e tense

Audi Q2 segmentine rakip olarak gelecek aracın tasarımı çok beğenilirken elektrikli olarak gelmesi de çok beğenildi. 290 km menzile sahip olarak gelecek aracın şiparişleri alınıyor. Araç 100'e 8.7 saniyede ulaşıyor.



SKODA VISION E

skoda vision

Skoda'nın ilk elektrikli modeli olacak olan Vision E 2020 yılı sonunda satışa çıkacak. Araç 480 km menzile sahip olarak gelecek.


 


İlgili Haber: En İyi Suv Modelleri 2020

Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com