ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020'de Yollarda Görünecek En İyi SUV ve Elektrikli Modeller!

2020'de Yollarda Görünecek En İyi SUV ve Elektrikli Modeller!

Son Güncelleme:

Son zamanların en heyecan verici SUV'ları listesini sizler için hazırladık! Sedanlarla dolu bir deniz, hatchback'ler ve performans arabaları ile çevrili bir alanda tercihini SUV'dan yana kullanacak olanlar. Sizler için 2020 yılında çıkacak en iyi SUV'ların ve en iyi elektrikli araçların dünyasından seçim yapabileceğiniz modeller karşınızda!


1. Audi e-tron quattro

Fiyatlandırma konusunda her hangi bir bilgi verilmeyen ancak beş kişilik ve beş kapılı EV SUV'un 140 bin dolarlık bir etiket fiyatıyla pazara girmesi ön görülüyor. Q5 ile aynı uzunlukta bir SUV modeli.



Audi e tron yeni 2020


Audi her dingilde bir motora güç vermek için kullanılan aküsünden 400 km'lik bir sürüş menzili elde edeceğinizi düşünüyor. Ön tekerleklerdeki tekerlek size 125kW verirken, arka tekerlek motoru 140kW civarında elektrik üretecektir. Tork olarak 561 Nm güç üreten araç 0-100 hızlanmasını 5.7 saniyenin altında tamamlıyor. Her iki motorda birleşince Audi'ye 664 Nm tork güçü üretebilir.


 


 


2. Mercedes-Benz GLE

Mercedes şimdiye kadar bize sadece GLE 450 4Matic gösterdi. Gelecekte dizel, plug-in hibrit ve yüksek performanslı AMG modelleri olacak. Mercedes-Benz, 2019'un sonlarında EQC'si ile EV SUV partisine katılacak aslında en iyi işi yapacak olan GLE'nin ve GLC SUV'unun ikinci nesli olacaktır.


yeni mercedes benz gle 2020


500 Nm torkla beraber 6 silindirli bir benzinli motorla birleştirilmiş 48 voltluk bir 'EQ Boost' motorunu kullanıyor ve tam bir teknoloji makinesi ile daha geniş bir alan sunuyor.


 


3. Renault Kadjar

Renault yakında Kadjar SUV'un piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük bir boşluğu dolduracak. Kadjar, bir turboşarjlı dört silindirli benzinli motor ve çift kavramalı otomatik şanzıman sunacak. Kadjar, uluslararası pazarlardaki orta yaştaki güncellemesini geçtikten sonra Nissan Qashqai'ye dayanıyor.


2020 model renault kadjar 2020

Fiyatlandırma ve teknik özellikler henüz açıklanmadı, ancak 30.000 $ gibi bir ücretle başlaması bekleniyor.


 


 


4. Subaru Forester e-Boxer

Subaru'nun ilk hibridi yıl sonlarında Avustralya'da piyasaya sürülecek. 2.0 litrelik dört silindirli "Boxer" motorunu bir akü ile birleştiren Forester e-Boxer hibrit, normal modele göre yüzde 25 üstün yakıt tüketimi kapasitesine sahip.


Subaru forester 2020 yeni suv


Subaru e-Boxer hibridin pil takımının arka aksa monte edildiğini ve daha iyi ağırlık dağılımı ve üstün dinamizm sağladığını söylüyor. Yeni Toyota RAV4 hibrit gibi Forester'ın hibrid sistemine yönelik dış ipuçları sadece birkaç parçayla sınırlı.


 


5. Yeni Kia Sorento

Kia'nın 4.nesil SUV modeli olacak olan araç hibrit varyantıyla gelecek. 230 beygir gücünde 350 Nm tork üretecek olan elektrikli motor emisyon sıkıntısını giderecek. Üstün malzeme teknolojisi sunulacak olan araçta Anroid Auto ve Apple CarPlay sunulacak. 


Yeni Kia Sorento Özellikleri


'Kia Live' adı verilen hizmetlerini sunacak olan şirket bu hizmete sahip olan ve isteğe bağlı 10.25 inç LCD geniş ekran üzerinden erişilebilen bir sistem sunuyor. Canlı trafik bilgileri, hava durumu tahminleri, ilgi çekici noktalar ve potansiyel cadde ve cadde dışı park yeri bilgilerini görüntüleyecek.


Kia Sorento aynı zamanda ikincil çarpışmaların ciddiyetinin azaltmasını sağlayan ilk çoklu çarpışma fren sistemini sunuyor. Sistem ilk çarpışmadan sonra hava yastıkları açıldığında otomatik olarak araç frenlerini sağlıyor ve yolcuları ikincil bir çarpışmanın etkilerden korumayı hedefliyor.


 


6. Audi SQ5 TDI

Audi, SQ5 TDI olarak adlandırılan 700 Nm turbo dizel V6 motor kullanan ve yükseltilmiş bir TDi varyantını ortaya koydu. SQ5 önceki jenerasyonuyla bu araç karşılaştırıldığında o model sadece dizeldi ve bu jenerasyon turboşarjlı bir benzinli V6'ya geçti. Ancak dizel, bu yılın sonunda, sekiz ileri otomatik quattro 700 Nm torklu 3.0 litre turbo dizel V6 kullanılarak geri dönüyor.


Audi SQ5 2020 model suv


Audi SQ5 TDI'ın benzin modelinden daha hızlı olduğunu ve 5.1 saniyede 0-100'e ulaştığını iddia ediyor.


Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com