ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Seat Leon'un Lansman Öncesi Yeni Görüntüleri Yayınlandı! (Videolu)

2020 Seat Leon'un Lansman Öncesi Yeni Görüntüleri Yayınlandı! (Videolu)

Son Güncelleme:

Tamamen yeni dördüncü nesil SEAT Leon, 28 Ocak'ta resmi olarak tanıtılacak. Yaklaşan dördüncü nesil SEAT Leon hatchback yeni bir görüntü yayınlayarak bekleyenleri heycanlandırdı..


2020 SEAT LEON

2020 Seat Leon'un yeniden tasarlanmış bagaj kapağını, güncellenmiş bagaj spoylerini ve bagaj kapağının merkezinden dışa doğru aydınlatılan tam genişlikte LED ışıkları göz kamaştırıyor. Seat otomobilin yeni LED farlarını ve gündüz gündüz yanan farlarını gösteren son tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.


yeni seat leon 2020Firmanın son tanıtım videosunda yeni Leon'un iç mekanına dair kısa bir görüntü yerleştirilmiş. Loş ışıklı videoda tek bir led ile arabanın her yerinden ledlerin geçtiğini ve çift dijital ekranla gösterge panelinin genişliğini kaplayacağını göstermiş.

Video, gizlenmiş olsa da bize yeni Leon'un genel oranları hakkında casus çekimler iyi bir izlenim veriyor. Mk4 prototipi, ilk olarak yeni Tarraco SUV'da görülen markanın yeni aile yüzünü ilham almış. Izgarası daha dikey, farları daha ince ve ızgaranın kenarlarına doğru daha keskin bir şekilde açılı olarak yerleştirilmiş.


yeni seat leon içi 2020

Arka cam ile bagaj kapağı arasında daha belirgin bir adım atılmış. Daha önce SEAT'ın araştırma ve geliştirme kurulu üyesi Otomobilin tasarımı bir devrim değil büyük bir evrim olacağını söyledi.



Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com