ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Yeni Skoda Scala Geliyor! Motor seçenekleri ve detayları!

2020 Yeni Skoda Scala Geliyor! Motor seçenekleri ve detayları!

Son Güncelleme:

2019 Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtılan Skoda Scala Monte Carlo karşınızda! 2020'de yeni modeller arasında yerini alacak olan Skoda'nın yeni aracı olan Scala hayat standartlarına uygun bir şehir otomobili olarak üretilecek.
skoda-scala-geliyor

Skoda, Scala modeli için hazır olan herhangi bir motorla sipariş edebileceğini söylüyor. Ancak, öne çıkınca fark yaratan detaylar hemen çıkarılması gerektiğini gösteriyor. Araç önden bakıldığında, parlak siyah bir çerçeveyle çevrelenmiş siyah bir ızgarayla (VW'ler arasında çok popüler olan Piyano Black düşünün), parlak siyah yan ayna kılıfları, yan eşikler ve ön tamponla bütünlük sağlanıyor. Tam LED farlar ve isteğe bağlı 18 inç alaşım jantlarla sipariş edilecek.
 
skoda scala iç tasarımı

Arkadan bakıldığında LED stop lambaları (bunlar da standart), kapakta siyah SCALA yazısı, ayrıca parlak siyah difüzör, tavan spoyleri, renkli camlar ve genişletilmiş arka cam standart olarak geliyor. Panoramik bir cam tavan (standart olarak) geliyor.


Entegre koltuk başlıkları ve kırmızı dikişli delikli deri kaplamalı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidine sahip, yüksekliği ayarlanabilir spor koltuklar sunuyor. Aşağıda, alüminyum kaplı bir pedal takımı var. Şanzıman ve el freni kolları, kırmızı dikişle bir araya getirilmiş deri parçalara sarılı, ortam LED aydınlatması, kapı eşiklerinde birkaç SCALA rozeti ile birlikte kokpitte bir bütünlük sağlanmaktadır.
skoda scala teknik detaylar

Skoda Scala benzinli ve dizel motor seçenekleri ile gelecek. 1.0 ve 1.5 litre hacimli 95, 115 ve 150 beygir gücü ile gelecek. Şanzıman seçenekleri, beş ileri manuel, altı ileri manuel ve yedi ileri DSG çift kavramalı şanzımanla gelecek.

Dizel cephesinde Skoda altı vitesli manuel veya yedi vitesli bir DSG'ye sahip 115 beygir gücü 1.6 litrelik bir TDI motoru sunuyor.

Yakıt Fiyatları 20 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com