ArabaVS » Araç Kampanyaları » BMW 3 Fiyat Listesi Nisan 2019

BMW 3 Fiyat Listesi Nisan 2019

Son Güncelleme:

Bmw serisinin en çok tutulan arabalarından olan 3 kasa herkesin gönlüne taht kurmuştu.. Son zamanlarda tanıtılan ve hala Türkiye'ye gelmesi beklenen yeni 2019 3 serisi gelmeden fiyatlarda değişiklik bekleyenlerin sorularına bir yerde cevap sağlamış olalım.


bmw 3 serisi


 


Bmw 3 serisi (D sınıfı) 2016 yılında makyajlanan ve 2019 yılında (G20) kasa değişikliğine giden yurtdışı ve Türkiye'de neredeyse en çok tutan araçlar arasında ilk sırada yer almaktadır. Gerek görüntüsü, gerek motor seçenekleri ile herkesin beğenisini toplayan bu aracın yeni kasasında da aynı performans ve satış oranını yakalabileceğini zaman gösterecek. Özellikle gençlerin daha çok beğenisini toplayan bu aracın yakıt konusunda fazlasıyla cimri olduğunu söyleyebiliriz. Her yaş grubuna hitap eden kasa seçenekleriyle tanıtılan bu aracın bu kadar ilgi çekici olması Bmw'nin bu işi hakkıyla yaptığı anlamına gelmektedir.


3 serisi bmw


Kasa seçeneklerinde farklılıklar yoluna giden tek kapılı serisini 3'ten alıp 4 kasaları (coupe) yapan BMW şirketi spor ve performans açısından mantıksal bir taktik izleyerek yoluna devam etmektedir.


 


BMW 3 SERİSİ MOTOR SEÇENEKLERİ

2019 kasalarında gelecek olan hibrit motor seçeneği bu kasada bulunmamaktadır. Benzinli ve dizel olarak üretilen bu araçların motor seçenekleri genellikle 1.5 ve 2.0 olarak üretilmektedir. Ülkemizde de vergilendirmeden dolayı ağırlıklı olarak bu motor seçenekleri tercih edilmektedir.  BMW 3 Serisi;


318i , 330i Sedan, 330i Xd olarak benzinli seçenekleri


320d , 320 Xd olarak dizel seçenekleriyle üretilmektedir. Xdrive(xd) olarak adlandırılan ve 4 çeker anlamı taşıyan dizel paketler ülkemizde en çok tutulan modeldir.


bmw 3 serisi


BMW 3 SERİSİ FİYATLARI

Yeni kasanın tanıtılmasından sonra fiyatlarda halen bir değişiklik yapılmadı. Yeni BMW 3(G20) fiyatları daha net olarak bilinmese de herkes gibi bizlerde merakla hangi fiyattan Türkiye pazarına gireceğini merak ediyoruz. Şuanda güncel olarak satılan bmw 3 kasaların fiyatları;  


bmw 2 serisi fiyat listesi


bmw fiyat listesi


 


bu şekilde bir fiyat listesi ile karşımıza çıkıyor. Kasa ve görüntü olarak ihtişamlı duran konfor olarak kullanıcılarını rahat ettiren bu aracı alanların bir daha aşka markayı, hatta başka modeli tercih edeceğini düşünmüyoruz. Yeni kasa geldiğinde tabii hemen bunları elden çıkarıp yeni kasaya geçmek isteyenler olacaktır. Bmw G20 Serisi Türkiye'ye geldiğinde fiyatlarda değişiklik olur olmaz sizler için tekrardan bir fiyat listesi içeriği hazırlarız.


 


Yakıt Fiyatları 02 Mayıs 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com