ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Makyajlı Jeep Compass: Motor ve Teknolojik Özellikleri!

2020 Makyajlı Jeep Compass: Motor ve Teknolojik Özellikleri!

Son Güncelleme:

Yeni Jeep Compass makyajlandı! Jeep markasının İtalya'da üretilen Compass modeli tasarımsal olarak çok değişiklik sunmasada motor ve yeni teknolojiler sunuyor. Daha verimli, konforlu ve bağlantılı bir günlük sürüş deneyimi sağlayamayı hedefliyor.
 


YENI JEEP COMPASS

Jeep Compass
 


Yeni Jeep Compass Motor Seçenekleri

 
Jeep Compass, 130 bg veya 150 bg sunan yeni 1.3 litrelik benzinli bir motorla güçlendirilecek ve müşterilere sorunsuz ve rahat bir sürüş deneyimi sunacak. Alternatif olarak sunulacak olan bir diğer motor seçeneğindeyse 120 bg 1.6 litrelik Multijet'in güncellenmiş bir versiyonu ile sunulacak. Seçici Katalitik İndirgeme sistemi sunacak olan yeni motor, verimliliği üst seviyeye çıkaracak.
 
İki güç çıkışlı dört silindirli konfigürasyonda Jeep Compass'ta sunulacak olan motor: altı ileri manuel şanzıman ile eşleştirildiğinde 130 hp; altı ileri otomatik (DDCT) şanzıman ile 150 hp güç sunacak. Her ikisi de önden çekişli olacak.
makyajlı yeni Jeep Compass 2020
Yeni motor ayrıca otomatik şanzımanlı önceki 4x4 benzinli versiyonlara kıyasla yakıt tüketimininde %30'a kadar verimlilik imkanı tanıyacak. Bunlara ilave olarak hibrit seçeneğide sunalacak. 
 
4xe modelleri (plug-in hibrit teknolojisine sahip olanlar) 1.3 litrelik 190 hp ve 240 hp versiyonlarına uygun bir elektrikli motor imkanı sunuyor.  
 


Yeni Jeep Compass Teknolojisi

 
Jeep serisinin sürekli iyileştirilmesi amacıyla, Compass'ın dinamik özellikleri daha da geliştirildi. Makyajlanan araç bir önceki nesliyle karşılaştırıldığında direksiyon sisteminin hafifliği ve yeni süspansiyon ayarıyla engebeli yollarla daha çevik hareketler yapmasına olanak tanınacak. Yeni Jeep Compass, yüksek hızda viraj alırken daha fazla hassasiyet imkanıda sunuyor.
 
Yeni jeep compass iç tasarım
İlk olarak 2020 Renegade ile Jeep serisinde tanıtılan yeni Uconnect Services, My Uconnect mobil uygulaması, akıllı saat, tavan lambası ve radyo düğmeleri dahil olmak üzere çeşitli temas noktalarından erişilebilen bir dizi işleve sahip olacak. Gelişmiş güvenlik donanımlarıyla sunulacak aracın 8.4 inçlik bilgi-eğlence ekranı olacak. My Uconnect mobil uygulaması ayrıca en yakın elektrik istasyonu gibi bilgiler de içerecek.
 
Jeep Compass özellikleri
 


Yeni Makyajlı Jeep Compass Ne Zaman Yollarda?

 
Haziran 2020'de dört donanım paketiyle Avrupa'da showroomlarda olacak. Hibrit olaran sunulan 4xe modelleri 2020 yılının ikinci çeyreğinde Avrupa'da satışa sunulacak. 
 
Yeni Compass ne zaman yollarda?


 


İlgili İçerik: Jeep Compass modelleri ve özellikleri

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com