ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Mercedes GLC Coupe Ortaya çıktı! İşte Makyajlı GLC Coupe Detayları!

2020 Mercedes GLC Coupe Ortaya çıktı! İşte Makyajlı GLC Coupe Detayları!

Son Güncelleme:

Mercedes-Benz GLC Coupe SUV modelinin facelifted versiyonunu açıkladı. Yeni GLC Coupe geçtiğimiz ay açıklanan güncellenmiş GLC'yi takip  ediyor ve bu yılın sonunda gelmesi beklenen BMW X4 ve Porsche Macan'a rakip olacak.


Mercedes Benz Glc Coupe makyaj



Dış kısımda güncellenmiş GLC Coupe daha geniş ızgarası, yeniden şekillendirilmiş farları ve daha geniş kontrast kesici uçları ile yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip. Arka kısımda yeniden tasarlanan ışık kümeleri ve yeni bir difüzör ve egzoz garnitürü ile daha ince bir alt tampon bulunmakta.


2020 MERCEDES GLC COUPE MOTOR SEÇENEKLERİ

 


GLC Coupe iki hafif hibrid benzinli motor GLC 200 280Nm ve GLC 300 benzinli 370Nm olarak benzine sahip. Üç dizel motor dahil olmak üzere normal GLC serisiyle aynı turboşarjlı dört silindirli motor seçeneklerini duyurdu. GLC 200d 360Nm tork değerine sahipken 220d 400Nm tork ve 300d 500Nm torka sahip olarak gelecek. Benzinli motorlardaki yumuşak hibrit otomobil dururken motoru kesebilecek ve 48v akü sistemi ile güç aktarımı sağlanacaktır. Sistem ayrıca Mercedes’in hem konfor hem de performansta yardımcı olduğunu söyleyerek 150Nm tork sağlayacağını duyurdu.


 


MERCEDES GLC COUPE 2020 ÖZELLİKLERİ

Tüm Mercedes GLC Coupe Modelleri 4 MATIC dört tekerlekten çekiş sistemine ve standart olarak LED ön aydınlatmaya sahip olacak.
Dizel motorlar, dizel partikül filtresi, AdBlue enjeksiyonu ve egzozdaki bir amonyak kayma katalizörü içeren çoklu egzoz gazı arıtma sistemlerinden yararlanacak. Mercedes bu sistemlerin GLC Coupe'nin dizel motorlarını gelecek yıl yürürlüğe girecek olan Euro 6d emisyon değerlerine uygun hale getirdiğini söylüyor.


2020 Mercedes GLC COUPE
GLC Coupe isteğe bağlı olarak uyarlanabilir sportif 'dinamik vücut kontrolü' süspansiyonu veya 'hava gövdesi kontrolü' ile satışa sunucak. Tüm GLC Coupe modelleri 10.25 inçlik bir multimedya dokunmatik ekranda barındırılan "Hey Mercedes" ses kontrolüne sahip olarak gelecek. Mercedes'in yeni MBUX multimedya arayüzü de bu eklentilerle gelecek. MBUX dokunmatik ekran orta konsoldaki bir dokunmatik yüzey veya isteğe bağlı "iç asistan" paketi ile yapılan hareketlerle kontrol edilebilir olacak.

Gelişmiş güvenlik sistemleri, otomatik acil durum frenlemesi, Şeritte Kalma Yardımı, etkin seyir kontrolü ve şerit çıkış uyarısı (LDW) yani Aktif Mesafe Yardımı şeklinde gelecek. Araç 360 derece geri görüş kamerası ile satışa sunulacak.


Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com