ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Porsche Cayenne Coupe Geliyor! Daha geniş ve daha sportif!

2020 Porsche Cayenne Coupe Geliyor! Daha geniş ve daha sportif!

Son Güncelleme:

Porsche, başarılı SUV serisinin üçüncü neslini genişletiyor. Yeni bir araç segmentine Cayenne Coupe ile girecek olan şirket Araç, özellikle dinamik hatlarıyla ve çok atletik bir görünüm kazandıran yeni teknik detayları ile etkiliyor.
 
yeni porsche cayenne coupe

Yeni Cayenne modelinin öne çıkan özellikleri arasında tamamen benzersiz bir arka uca sahip daha keskin konturlar, uyarlanabilir bir arka spoyler, iki ayrı koltuğun özelliklerine sahip bir arka koltuk ve iki çatı konsepti bulunuyor. Standart olarak monte edilmiş panoramik, sabit bir cam tavan ve isteğe bağlı karbon tavan. Arkaya düşen dik tavan çizgisi bu aracın daha da dinamik görünmesini sağlarken ve görsel olarak segmentteki en sportif görünümlü model olarak yerini alacak. Cayenne Coupe piyasaya sürüldüğünde iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak.


PORSCHE CAYENNE MOTOR ÖZELLİKLERİ



Altı silindirli 340 HP motor seçeneği ile gelecek olan ve yakıt tüketimi 9.4/100 km olacak aracın 6 saniyede 100km/h hıza çıkması bekleniyor.


yeni porsche cayenne 2020

Porsche Satış kurulu üyesi araç için şu açıklamalarda bulunuyor:

Müşterilerimiz çok bireysel ve farklı bir yaşam tarzına sahiptir. Standart bir Porsche müşterisi yok. Bu nedenle, her bir müşteriyi ayrı ayrı ele almak en fazla değerlerimizden biridir. Porsche kullanan müşterilerimiz, araçlarından daha fazlasını beklediklerinden diğer premium markalardan modeller kullandılar. Giriş seviyesindeki Porsche modelinde sürüş zevkini deneyimleyen herkes, daha sportif bir Turbo veya GT modeline istediklerini anlayacaktır.


yeni cayenne 2020

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com