ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Renault Talisman Yenilendi! Makyajlı Talisman'ın Özellikleri!

2020 Renault Talisman Yenilendi! Makyajlı Talisman'ın Özellikleri!

Son Güncelleme:

Renault sedan kasa arabası olan Talisman'ı makyajladı. Değiştirilmiş bir tampon ile yeni bir ızgaraya sahip olacak Talisman özelliklerle dolu olarak gelecek. Yeni Renault Talisman'ın tüm serisi tam led ışıklarla donatılarak gelecek. Uyarlanabilir farlar Led Matrix teknolojisi ile donatılacak. Dinamik Led göstergeleri ile birlikte gelecek olan araç zarif cazibesi ve C stili ışıklarıyla gelecek.
Yeni Renault Talisman

YENİ RENAULT TALISMAN 

 
Arka tarafta, Yeni Renault Talisman'ın saf ve zarif stili, krom kaplı ve dinamik göstergeler içeren tam LED ışıklar ile destekleniyor. Köpekbalığı anteni, Yeni Talisman'ın multimedya sisteminin kalitesini artırırken ona yeni bir sportif görünüm kazandırır.
 
Yeni Talisman sürücünün arabaya yaklaştığını algılarken diğer yandan da kapı kolu aydınlatmasını içeren led lambaları yakar.
 
yeni talisman iç tasarımı
Makyajlanan Talisman yolcu bölümünün en ince ayrıntısına kadar tasarlanmasına büyük özen gösterilmiş bir şekilde gelecek. Yeni bir krom kaplama ve konsol aydınlatması ile birlikte gösterge paneli ve kapılarda yeni bir ahşap kaplama sunulacak.
 
Intens paketi ile standart olarak sunulan 10.2 inç ayarlanabilir ekran sayesinde ön panele ulaşım daha kolay.
 
Yeni Renault Talisman, çerçevesiz dikiz aynası, krom kaplamalar ve arka aydınlatma ile birlikte gelen daha büyük bardak tutucularla her zamankinden daha rahat kullanım sunuyor. Kablosuz telefon şarj cihazı seçeneğiyle beraber Autohold düğmesi el freni çekilmediğinde de aracı sabit tutacak. Hız sabitleyici artık daha ergonomik olması için direksiyon simidinde bulunmaktadır.
yeni talisman gösterge paneli
Yeni makyaj ön tasarıma konfor ve stil getiriyor. Giriş seviyesi donanım paketi yeni döşeme koltuklar sunuyor. Deri koltuklar sunacak olan Talisman dolu paketlerinde bu koltuk seçeneğini sunacak.
 
Daha fazla konfor ve güvenlik için yeni teknolojik gelişmelerle birlikte geliyor.
 

2020 Yeni Talisman Ne Zaman Türkiye'ye Gelecek?

Renault Talisman 2020
Yeni Talisman'ın 2020 ikinci çeyreğinde Avrupa yollarda olması bekleniyor. Türkiye'ye geliş tarihi yıl sonu yada 2021 Ocak gibi olması bekleniyor.

Yakıt Fiyatları 24 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com