ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Skoda Captur Tüm Detalarıyla Tanıtıldı! Hibrit Varyantı ile gelecek!

2020 Skoda Captur Tüm Detalarıyla Tanıtıldı! Hibrit Varyantı ile gelecek!

Son Güncelleme:

Yeni nesil Renault Captur tanıtıldı. 2.nesliyle beraber hibrit olarak gelecek olan aracın dizel ve benzinli seçenekleri de devam ediyor olacak. İşte tüm detaylarıyla Captur!


YENÄ° RENAULT CAPTUR DIÅž TASARIMI

yeni renault captur 2020 detayları

İkinci nesil Captur'un dış tasarımı kesinlikle öncekinden çok daha fazla yetenek sahibi. Araç yeni Clio'dan gelen far ve ızgara tasarım kombinasyonunu benimsirken ancak hatchback'den daha kaba görünüyor. Bu da Suv havasını iliklerine kadar işletiyor.

Farları daha agresif bir şekilde eğiliyor, tamponu geniş, oyuk açıklıklara sahip ve kaputun içinde çalışan güçlü bir motora sahip.

Yeni Captur, yandan, daha eğimli bir ön cam ve eski model kadar uzun görünmeyen bir suv havası verilmiş.

Birinci nesil Captur sıkıcı arka ışıkları artık yeni Captur'da yok. Onun yerine, yeni otomobilin daha geniş ve çok daha keskin C-şekilli tam-LED arka farlar var. Bakması çok daha ilginç ve arkadaki görünüşü oldukça belirgin bir şekilde yansıtılmış.


YENİ CAPTUR İÇ TASARIMI

yeni captur iç tasarımı

Yeni Captur’un içi tamamen yeni Renault’nun sıfırdan yeniden tasarlaması gerekiyordu, çünkü beklediÄŸinizden daha geniÅŸ olmasının yanı sıra, gerçekten de o kadar fazla bir ÅŸey yoktu.
Renault Captur’a, ÅŸu anki gen Clio’nunkinden farklı bir iç mekan vermemek için Clio ile tamamen aynı iç mekanı kullanmayı tercih etti. Ä°ki gösterge paneli arasında, yani iklim kontrol delikleri, kapı panelleri ve bazı süs parçaları ÅŸeklinde küçük farklılıklar var.

Bunun anlamı, 7 inç ekranda veya daha büyük 10 inç ekranda görüntülenen aynı dijital gösterge kümesinde Bilgi-eğlence ekranı Clio'dakiyle aynı. Farklı olarak Renault Easy Link adlı yepyeni bir multimedya sistemini çalıştıran kavisli portre tarzı 9.3 inç ekran seçeneği tanıtıldı.
 

YENİ RENAULT CAPTUR MOTOR SEÇENEKLERİ


Kaputun altında Renault eski Captur'da bulunanlardan daha güçlü motor seçenekleri getirildi.
Benzinli olarak, TCe motorlu, 1.0 litrelik üç silindirli turbo ile başlayacak, ancak daha güçlü bir versiyon olan 1.3 litrelik dört silindirli turbo motor seçeneği sunacak.

Bir dizel motor sunulacak olan Renault'un 1.5 litrelik dCi dört silindirli motoru ile dCi 95 ve dCi 115 beygir seçenekleri sunulacak. İsteğe bağlı 7 vitesli çift kavramalı şanzımanla birlikte satışa çıkarılması planlanıyor.
yeni captur motor seçenekleri
 

Yeni Captur'un kaputunun altından çıkan en büyük haber, hibrit güç aktarma organı! Bu model için bir ilk.
Renault, E-Tech güç aktarma organı olarak adlandırıyor ve 1.6 litrelik turbo olmayan dört silindirli bir motoru şanzıman mahfazasındaki bir elektrik motoruna, diğerini ise marş motorunun ve alternatörün yerine koyuyor.

Renault, sistemin 45 km'ye kadar maksimum tüm elektrik aralığı için yeterince iyi bir pil takımından güç çektiğini söylüyor.

Otomobil aynı zamanda sadece elektrikle 135 km/h kadar elektrikle yol alabileceği söyleniyor.


YENİ RENAULT CAPTUR ÖZELLİKLERİ

yeni captur çarpışma önleyici

Otomobilin otonom acil durum fren sistemi artık bisikletçi ve yaya algılama kabiliyetine sahip ve trafik işareti tanıma, adaptif cruise control sistemi içine yerleştirilmiştir. Renault ayrıca 360 derecelik görüşlü kameralar ve valesiz otopark seçenekleri de sunmaktadır.

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com