ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Toyota Sienna Tanıtıldı. Yeni Sienna'nın Tüm Özellikleri

2020 Toyota Sienna Tanıtıldı. Yeni Sienna'nın Tüm Özellikleri

Son Güncelleme:

Segmentinde yeni bir çığır açmayı hedefleyen dördüncü nesil Toyota Sienna daha geniş yaşam alanı için yeniden tasarlıyor. Tüm donanım paketlerinde standart olarak hibrid güç aktarma organı ve birçok teknolojik özelliklerle beraber gelecek. 2021 Toyota Sienna, segmentinde güvenlik, konfor, çok yönlülük ve yakıt verimliliği konusunda son derece başarılı bir grafik çiziyor.
Toyota Sienna


2021 TOYOTA SIENNA ÖZELLİKLERİ

 
ABD'de tasarlanan ve monte edilen Suv genetiğini taşıyacak olan 2021 Sienna sürgülü yan kapılar ve dört bölgeli iklim kontrol sistemi, ısıtmalı koltuklar ve standart olarak buzdolabı sunacak. Yine seğmentinin bir ilki olarak ısıtmalı direksiyon seçeneği de sunuyor. 
 
Bunların dışında dijital dikiz aynası, Head-Up Display özelliği ve 12 hoparlörlü JBL Premium ses sistemi sunuyor.
 
2021 Toyota Sienna, dört tekerlekten çekiş seçeneği ile çok yönlülük kombinasyonu sunuyor. Minivan yapısına Suv genetiği entegre edilecek olan aracın; tüm özellikleri optimize edilerek keskin ve kışkırtıcı bir tasarıma sahip olacak.
Toyata Sienna Özellikleri
 
Ön tasarım da sunulacak olan geniş hava girişleri ve metalik ızgaralarla beraber farlar yüksek olarak konumlandırılmış. LED sis farlarıyla beraber bütünlük sağlayan ön tasarımı arka taraf dinamik olarak karşılıyor. Arka lambalar ve tampon havalı bir görüntü sağlaması açısından tasarlanırken aracın aerodinamik performansıyla da entegre edilmiş. Sabit olarak sunulan spoyler ile keskin ve derin bir bagaj kapağı sunuluyor.
 
 
Bu zamana kadar hiç tercih edilmemiş ve Sienna modeline özgü olarak tasarlanan 20 inçlik 5 kollu jantlar aracı minivan özelliğinden uzaklaştırıyor.
 
Minivan deneyimini arttırmak ve insanların ön yargılarını yıkmak için tasarlanmış olan aracın temel baz aldığı özelliği güven vermek olduğu ortaya konulmuş. 
 
Vites kolunun yanına entegre edilmiş olan bardak tutucular, mevcut kablosuz şarj ve daha küçük eşyalar için bol miktarda torpido alanı sunuyor. İç mekanda akıllı çözümler sunan araç birinci sınıf konforu şimdiye kadarki en sofistike ve eğlenceli şekilde sunuyor.
Yeni Sienna Özellikleri 2020
Çarpışma önleme gibi birçok özelliği beraberinde sunan Toyota Safety Sense standart olarak gelirken beraberinde şu özellikleri sunacak:
 
Yaya Algılama,
Dinamik Radar Kontrolü,
Şeritten Takip Uyarısı,
Otomatik Yanan Uzun Farlar
Yol İşareti Yardımı
ve otomatik frenleme sistemine sahip olarak gelecek. Düşük hızlarda bisiklet ve yaya tespit edebilecek olan araç kör nokta uyarı sistemini de tüm Sienna modellerinde de standart olarak sunacak.
2021 Toyota Sienna Teknolojik Özellikleri
2021 Toyota Sienna totalde 10 hava yastığı ile donatılmıştır. Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları; sürücünün diz hava yastığı; yolcu koltuk minderi hava yastığı; ön koltuk yan hava yastıkları; arka dış koltuk yan hava yastıkları, ayrıca üç sıra için de perde yan hava yastıklarına sahip olarak satılacak. Aracın;
 
Çekiş Kontrolü,
Elektronik Fren Gücü Dağıtımı,
Fren Yardımı,
Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi,
Akıllı Durdurma Teknolojisi,
Araç Denge Kontrolü sunar.
 
Toyota, arka yolcu emniyet kemeri hatırlatıcısı ve elektrikli park freni gibi özelliklerin yanı sıra aile güvenliğine de son derece önem veriyor. 
Yeni Sienna donanım özellikleri


Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com