ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Yeni BMW X3 480 HP Güç ile Geliyor!

2020 Yeni BMW X3 480 HP Güç ile Geliyor!

Son Güncelleme:

BMW orta büyüklükteki Spor Aktivite Aracı ve Spor Aktivite Coupe segmentlerinde ilk kez modelleri içerecek şekilde yüksek performanslı model serisini genişletiyor. Yeni BMW X3 M kendi sınıfında dinamik mükemmellik, çeviklik ve hassasiyet için bir ölçüt oluşturdu.



Yeni bmw x3 2020
 


YENİ BMW X3 M TEKNİK ÖZELLİKLERİ!

 
Yeni BMW kardeşlerinin diğer değişen kasası olan BMW X4 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. BMW X3 M yakıt tüketimi: 10.5 litre.

Üstün performansa sahip yeni altı silindirli sıralı motora sahip olarak gelecek olan araç en güçlü düz altı benzinli motorla beraber M TwinPower Turbo teknolojisine sahip yeni geliştirilen yüksek devirli ünite, 3.0 litrelik 600 tork ve 480 hp güç üretiyor.

xDrive olarak gelecek çeviklik ve denge sağlayan akslara sahip. 0-100km/h hıza 4.1 saniye de ulaşacak.

Head-up Display seçeneği ile gelecek olan aracın isteğe bağlı Head-Up Display'de gösterilen içerik iDrive menüsünden belirlenebilir. Sürücü iDrive menüsünde yukarıdaki parametrelerden istenildiği şekilde yapılandırılmış olan iki genel kurulum seçeneğini kaydedebilir ve bunları direksiyon simidindeki iki M düğmesini kullanarak gerektiği gibi kaydedip kullanabilir.


yeni bmw x3 2020


21 inç M hafif alaşım jantlar ve bir M Sport egzoz sistemi içeren yeni BMW X3 etkileyici havası, genişletilmiş Merino deri döşemeli M Sport koltuklar ile geliştirildi. Seçenekler arasında Alcantara uygulamalarına sahip özel çift renkli deri döşeme çeşitleri de yer alıyor.



YENİ BMW X3 M TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?


Yeni BMW X3 Ağustos 2019 itibariyle yurtdışında satışa çıkacak. Türkiye'ye gelişi ve satışa çıkması konusunda şuana kadar herhangi bir bilgi bulunamamaktadır. Araç gelirse en erken 2020 yılı ikinci çeyrekte satışa çıkacaktır.


Yakıt Fiyatları 23 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com