ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Yeni BMW X4 M Özellikleri, Fiyatı ve Donanımı!

2020 Yeni BMW X4 M Özellikleri, Fiyatı ve Donanımı!

Son Güncelleme:

Yeni modelleri hızla piyasaya süren BMW Şirketi sürekli tekrarlayan bir iş olmaktan çıkıp aşırı titiz ve gösterişli insanlara keyif veren arabalarını tanıtmaya devam ediyor. Yeni X4 M modeli tanıtıldı. Yeni BMW X4'te ki farklılıklar göz alıcı görünüyor.
 
yeni bmw x4 m 2020

Sadece M modeliyle değil SUV modeli olarak da değişikliğie giden şirketin X4 modeli için bir roket motoru tarzında hız ve konfor sunuyor. Konfor ve hızın dışında bir arazi aracının yapabileceği tüm işleri yapan araç için ralli yarışları denemeleri yapılıyor.


YENİ BMW X4 M MOTOR ÖZELLİKLERİ



3.0 litre hacimli benzinli motora sahip aracın 100 km'de 10.6 litre yakıt tüketimi olduğunu söyleyebiliriz.


bmw x4 2020 iç tasarım

2020 YENİ BMW X4 M FİYATI



Aracın başlangıç fiyatı olarak 164.900 $ olarak belirlenmiş. Türkiye fiyatı olarak hesaplandığında aracın minumum başlangıç fiyatı 956.420 TL olacaktır.


BMW X4 M DONANIMLARI VE ÖZELLİKLERİ



Araç hızlı motorunun yanı sıra dört siyah uçlu egzoz çıkışına sahip, sekiz ileri otomatik şanzıman, 4WD ve 4WD Spor modlu xDrive olarak gelecek.
yeni bmw x4

İçerisinde uydu navigasyonu, Comfort Access, Panoramik sunroof, M Head Up Display, Driving Assistant Plus, Aktif Cruise Control ve Parking Assistant Plus dahil olmak üzere birçok özellikle beraber gelecek. 21 inç hafif alaşım jantları, lED farları, altı renk seçeneği olan ortam iç aydınlatması tüm eksikleri tamamlıyor. Deri Merinos süslemeli, 16 hoparlörlü harman / kardon stereo ses sistemi dijital lastik basıncı izleme, şerit takip asistanı, kablosuz şarj ve BMW Connected Drive. Ekstra 600 dolara ödeyerek Apple CarPlay'e sahip olabilirsiniz.
 

YENİ BMW X4 NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELECEK?



Aracın 2019 yazında gelmesi bekleniyordu. Araç halen daha ülkemize ulaşamamış olsa da 2019 yılı içerisinde son çeyrekte gelecektir. Bu da demek oluyor ki 2020 yılı ilk çeyrekte BMW X4'ü yollarda göreceğiz.

Yakıt Fiyatları 23 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com