ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Yeni Toyota Supra 2.0 Motor Hacmi Sunuyor! İşte Tüm Özellikleri!

2020 Yeni Toyota Supra 2.0 Motor Hacmi Sunuyor! İşte Tüm Özellikleri!

Son Güncelleme:

Toyota Supra, satışının ilk yılında kayda değer bir etki yarattı ve sürüş keyfi için tasarlanan ve en saf haliyle bir spor otomobil statüsünü yakalayan bir araç. 
Toyota Supra özellikleri
Şimdi ürün yelpazesi Avrupa'da ilk kez 2.0 litrelik dört silindirli turboşarjlı yeni motor kavuşuyor.
 


2020 YENİ TOYOTA SUPRA

 
Yeni 2.0 litrelik motor, Supra'nın pazar cazibesini genişletiyor ve 3.0 litrelik üniteden daha hafif ve daha kompakt olan bu yeni otomobil, daha keskin ve sert kullanım için şasi dengesini geliştiriyor.
 
100 km/h hıza sadece 5.2 saniyede ulaşıyor. 
 
 
Toyota Supra'da motor ön kısımda bulunurken çekiş kontrolü de arkadan alacak şekilde konfigüre edilmiş.
 
2020 Toyota Supra Detayları
2.0 litre motor hacmi sunan Totoya Supra ile 3.0 litrelik araç karşılaştırıldığında iki modeli ayıran tek şey dış tasarım öğeleridir. Yeni Supra 18 inç jantlar ve egzoz borusu.
 
Sürücü kokpiti spor otomobil elemanlarını ultra modern işlevsellik ile düzgün bir şekilde birleştirilmiş. Sürücünün tamamen sürüş işine odaklanmasına yardımcı olmak için tasarlanan araç, tek kişilik yarış otomobillerinde ilham alınarak üretilmiştir. 
 
Gösterge paneli, orta konsol ve kapı kaplaması, kokpite güçlü ve birleşik bir his veren dikişsiz bir tasarımla birleştirilmiş.
 
Supra'nın koltukları, özellikle araç yolda kullanılıyorsa, her zaman konfor ve mükemmel destek sağlayan bir tasarıma sahiptir. Vücudu tutan yan destek minderi ve entegre bir baş desteği vardır.
 
Sürüş meraklıları, otomobilin kısa dingil mesafesi ve hafif ağırlık kombinasyonunu heyecan verici bir güç olarak aktarıyorlar. Araç sürücünün isteklerini tam anlamıyla yerine getirsin diye tüm dünyadaki yollarda daha kapsamlı testler yapıldı.
 
Toyota Supra 2.0 litre hacimli motorla gelecek
Toyota Supra 2.0'da kullanılan motor, çift kademeli turboşarjlı 1998 cc sıralı dört silindirli 16 valfli bir benzinli motordur. Supra'nın en saf haliyle bir spor otomobil olarak karakterine mükemmel şekilde uyan çeviklik ve güçlü hızlanmalar için tasarlanmıştır.
 
Maksimum güç 258 beygir ve 400 Nm torku sağlayan araç 1550 ila 4000 devirde maksimum gücü sunmaktadır. Araç azami hız için elektronik olarak 250 km/h ile sınırlandırılmıştır.
 
 
Egzozdan çift kademeli turboşarja giden yol, silindirler arasındaki egzoz gazı parazitini bastırmak için iki kısma ayrılmıştır. Bu, turbo'nun daha düşük motor devrinden çalışmasını sağlarken sürücünün tepkilerine hızlı yanıt sağlamaktadır. 
 
Titreşimi azaltmak, sorunsuz ve sessiz çalışmayı artırmak için motorda iki dengeleme mili bulunur.
 
Spor otomobil 2.0 litrelik turbo 5.9 ile 6.3 litre arasında yakıt tüketimine sahiptir. 
 
Şanzıman sekiz vitesli ZF otomatik şanzımanla eşleştirilmiş.
 
 


AKTİF DİFERANSİYEL

 
Standart, açık diferansiyel yerine Supra 2.0 için isteğe bağlı spor paketinin bir parçası olarak Aktif Diferansiyel sağlanmıştır. Hem hızlanırken hem de yavaşlarken çalışan sistem anında yanıt sağlar. Sistem sıfırdan %100 kilitlemeye kadar sorunsuz bir şekilde ayarlanabiliyor.
 
Yeni Supra 5.3 saniyede 100'e ulaşıyor
 
Spor araçlar üzerindeki lastikler performans sınırlarına ulaştığında denge ve verimlilikte büyük faydalar sağlarlar. Bu fayda en çok virajlarda hissedilir.
 
 
Yeni motorun daha küçük boyutu ve ağırlığı, Supra'ya özel dinamik avantajlar getiriyor.
 
 
Ön süspansiyon alt şasisi ve kontrol kolu montaj noktaları, hassas viraj özellikleri sağlamak için son derece sert hale getirilirken, kontrol kolları ve döner yataklar için alüminyum kullanımı otomobile çeviklik sunuyor. 
 


DİREKSİYON

 
Elektrikli hidrolik direksiyon spor ayarlıdır. Özellikleri, araç hızına göre otomatik olarak ayarlanır ve daha düşük hızlarda ihtiyaç duyulan efor seviyesini azaltır. 
 
 


FREN SİSTEMİ

 
Supra 2.0 için kullanılan standart fren sistemi, kararlı ve mükemmel kontrol edilebilirlik sağlayan hafif alüminyum bir sistemdir. Ön ve arka havalandırmalı disklere sahiptir. Elektronik park freni standart olarak bulunmaktadır.
Yeni Supra'ya dair tüm detaylar
 
Frenler bekleme ve solmaya karşı koruma fonksiyonları ile donatılmıştır. ABS, Fren Yardımı, Araç Denge Kontrolü, Çekiş Kontrolü ve Yokuşta Kalkış Destek Kontrolü çevikliği geliştirmek standart olarak sunulmaktadır.
 


SÜRÜŞ MODLARI

 
Sürücü, aracın tepki ve performansını koşullara ve kişisel tercihlerine göre ayarlamak için iki sürüş modu arasından seçim yapabilir. Bu sürüş modları normal ve sport olarak ikiye ayırlmıştır.
 
Sport modunun seçilmesi gaz tepkisini arttırırken, egzoz sesinide arttırıyor. Şanzıman, vitesleri yüksek devirler de tutar. İsteğe bağlı sınırlı kayma imkanı da sunuyor. 
Yeni Toyota Supra Modelleri


Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com