ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021'de Yollara Çıkacak Yeni ve Makyajlı Arabalar!

2021'de Yollara Çıkacak Yeni ve Makyajlı Arabalar!

Son Güncelleme:

2021 yılında piyasaya girecek ve yollarda göreceğimiz araçlar netlik kazanmaya başladı. Resmi olarak tanıtımı yapılan ve 2021 yılında gelmesi beklenen yeni veya makyajlanan sedan, hatchback ve SUV'lar aşağıdaki gibidir. İşte 2021 model yeni arabalar ve makyajlı kasalar!  


2021 Peugeot 5008 

Yeniden tasarlanmış ön uç, yeni Full LED arka farlar, yeni gövde renkleri ve en son teknolojileri barındırıyor. PEUGEOT i-Cockpit yeni 10 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranla daha fazla güvenlik sağlıyor.


** Peugeot 5008 modeli Aralık itibariyle satışa sunuldu.
2021 yeni Peugeot 5008


2021 Kia Optima

Yenilenen 2021 Kia Optima, New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. Kia'nın en çok satan orta boy sedanı, içte ve dışta yeni tasarım ipuçları, genişletilmiş ADAS teknolojisi, yeni bilgi-eğlence stratejisiyle beraber çok satan modeller kategorisine girmeyi hedefliyor. Kırmızı ve siyah iki tonlu spor deri döşemeli koltuklar sunan araç ek geliştirmeler arasında yeni alaşım jant seçenekleri, ambiyans LED iç aydınlatma ve yeni dış renk seçenekleri sunuyor. 
2021 yeni kia optima


2021 Seat Ateca Cupra

Yeni Cupra Ateca, Alcantara spor koltukları, 19 inçlik Cupra alaşım jantlar, Adaptif Şasi Kontrolü süspansiyonu ve daha iyi hissetmek için geliştirilmiş direksiyon sistemi gibi birçok özellikle beraber satışa sunulacak. Dört tekerlekten çekişli sistemiyle beraber sunulacak olan aracın 100 km/h hızlanması 4.9 saniye sürüyor. Araç 250 Km/sa hızla sınırlandırılmış.


>> Nisan 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.
2021 Yeni Ateca Cupra


2021 Citroen C4 ve e-C4

Benzersiz ve cesur bir kimliğe sahip yeni e-C4 ve C4, kompakt hatchback segmentinde yeni bir konsept sunuyor. Yükseltilmiş ve iddialı duruşu ile yeni gövde şekli, bir hatchback'in zarafetini güç ve karakter ile birleştiriyor. LED V şekilli ön ve arka aydınlatma imzalarıyla daha iddialı ve kaslı bir görünüm sunuyor.


>> Mayıs 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.


Yeni Citroen C4 geliyor


2021 Opel Mokka

Biraz daha uzun dingil mesafesine sahip olarak gelecek olan yeni Mokka önceki modelden 12.5 cm daha kısa. Bagaj hacmi 350 litreye kadar yükleme alanı sunuyor. Araç tasarım olarak kısa çıkıntılar ve en küçük ayrıntısına kadar iyi yerleştirilmiş çarpıcı oranlar sunuyor. Yeni Astra modelinde satışa sunulan GS Line yeni Mokka modelinde de sunulacak. Bu donanımıyla Opel, ilk kez Mokka'nın daha sportif görünümlü bir versiyonunu sunacak.


** Yeni Opel Mokka 16 Haziran 2021 tarihinde satışa sunulmuştur.
2021 Yeni Mokka


2021 Opel Crossland

Opel Crossland X modelinin 'X' ekinden vazgeçerek sadece 'Crossland' olarak adlandırdığı yeni aracında ön panjuru ve farları aracın önünde uzuyor. Kendine özgü tasarımlarıyla beraber Opel'in daha özgün olmasını amaçlayan firma arkada yeni koyu renkli lambalar, parlak siyah bagaj kapağıyla beraber daha geniş ve daha güçlü görünmesini sağlıyor. 16 ve 17 inç alaşım jantlar sunan araç opsiyonel olarak siyah tavan seçeneğinide beraberinde sunacak.


** Opel Crossland modeli 20 Aralık tarihi itibariyle satışa sunuldu. >Opel Crossland Özellikleri


Opel Yeni Crossland 2021


2021 Renault Captur

Son derece rekabetçi hale gelen bir sektörde tanıtımı yapılan Captur modelini böylesine başarılı kılan benzersiz tasarımı. Atletik ve dinamik yeni görünüm ve pratik bir iç tasarım sunan Yeni Renault Captur, her zamankinden daha büyük ve daha lüks. Aralık itibariyle satışa sunulan aracın otonom sürüş teknolojisi ile hibrit motoru 2021 yılında sunacak.


** 2020 Aralık itibariyle Renault Captur satışa sunulmuştur.
Yeni Renault Captur 2021


2021 Renault Megane 

Ön tarafta yeni bir tampon ve krom öğeler barındaran yeni bir ızgara, gelişmiş aerodinamik ve hava kanalları barındırıyor. 16 ila 18 inç arasında yeni jant seçenekleri sunan aracın konforuna da önem verilmiş. Yeni Renault Megane Sedan; 10.2 inç'e kadar dijital bir gösterge paneli ile donatılmış.


** Ocak 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.


2021'de yola çıkacak olan Yeni Megane Sedan


2021 Dacia Sandero

Dacia, tamamen yeni ve yeniden tasarlanmış tasarımlara sahip üçüncü nesil modeller olan yepyeni Sandero, yepyeni Sandero Stepway ve tamamen Yeni Logan'ı tanıttı. Ünlü seleflerinin izinden giden üç yeni model, basitlik ve güvenilirliğin temellerini korurken daha fazla stil, ekipman ve çok yönlülük sunuyor.


** 17 Şubat 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.
2021 Yeni Dacia Sandero


2021 Nissan Ariya

Ariya modeli Nissan'ın stil ve teknolojini tam anlamıyla ifade ettiği bir otomobil olacak. Nissan'ın yeniden tasarlanan marka logosu aracın merkezine belirgin bir şekilde yerleştirilmiş. Sportif, beş kollu, 19 inç alüminyum jantlar (opsiyonel seçenekler arasında 20 inç jantlar da mevcut) aracın dinamik duruşu ve sportif doğasını yansıtıyor. 20 adet LED"le entegre edien ön düzen, yandan incelendiğinde kesintisiz ufuk çizgisi oluşturmaktadır.
yeni Nissan Ariya 2021


2021 Nissan Juke

Kendine özgü kişiliği ve tasarımıyla tanıdığımız Nissan Juke yenileniyor. Neredeyse on yıl sonra kasa yenileyecek olan araç daha geniş ve daha dinamik bir gövde sunuyor. Yeni nesil teknolojilere de uyum sağlayacak olan araç artık daha karakterize ve daha büyük.


>> 2021 Şubat ayında satışa sunulmuştur.
Yeni Nissan Juke 2021


2021 Audi Q2 

Makyajlanan Audi Q2 modeli yeni tarzında birkaç milimetre daha uzun hale gelen yeni Audi Q2 şimdi 4210 mm, genişlik 1790 mm ve yükseklik 1540mm. Tasarımcılar, ön ve omuz çizgisini karakterize eden çokgen tasarımı arka tarafada uygulayarak daha çarpıcı bir görüntü ortaya çıkarmış. Büyük hava girişleri ile daha etkileyici hale gelen yeni Q2, LED farları artık standart olarak sunacak.


>> 2021 Nisan ayında satışa sunulmuştur.
Yeni Audi Q2 2021


2021 Audi SQ8

Audi yeni TFSI motorlarla SQ7 ve SQ8'i tanıttı. Yüksek performanslı SUV segmentinde sportif benzinli motorlara yönelik dünya trendine ağırlık veren marka SQ7 ve SQ8 modellerini çok sayıda yüksek teknoloji ve süspansiyon bileşenleri sunuyor.
Yeni Audi SQ8 2021


2021 Audi A3 Sedan

Yeni Audi A3 Sedan sportif ve keskin hatlara sahip bir görünümle sunuluyor. Araç şuan satılan modelle karşılaştırıldığında 4 santimetre daha uzun olarak satışa sunuluyor. Dingil mesafesi değişmeden satışa sunulacak olan aracın genişliği de 2 santimetre arttırılmış. Araç bagaj hacmi olarak da 425 litre sunuyor. Yani selefiyle bagaj hacmi olarak hiçbirşey değiştirilmedi.


** 21 Şubat 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.
2021 Yeni Audi A3 Sedan


2021 Audi A3 Sportback

Yeni Audi A3 Sportback kompakt boyutlara ve sportif bir tasarıma sahiptir. Büyük hava girişleri, premium kompakt otomobilin dinamik karakterini gözler önüne seriyor. Audi tasarımına güçlü bir vurgu yapmaktadır. Agresif bir görüntü sağlanana aracın matrix LED farları ve dijital gündüz farları yenilenmiştir. Sportif tasarımına alüminyum veya karbon kaplamalar, siyah gösterge paneli eklenmiştir.


** 21 Şubat 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.
2021 Yeni Audi A3 Sportback


2021 Volkswagen Tiguan

Standart led farlara yeni ızgarasını entegre eden Volkswagen Tiguan; marka amblemini ön tarafta merkezi olarak konumlandırılmış. Yenilenen tamponlarla beraber ön tarafta yenilikçiğini bir kez daha göstermiş. Arka tarafta Tiguan yazısı yeni nesil tüm araçlarda olduğu gibi amblemin hemen altında büyük bir şekilde konumlandırılmış. Dört tekerlekten çekişli modeller için 4Motion yazısı da güncellenmiş. Araç için her donanım paketine farklı jant modelleri tasarlanmış.


*Araç yıl sonu (Aralık 2020) tarihinde satışa sunulmuştur.
2021 yeni Tiguan


2021 Volkswagen Golf 8

Tasarım olarak bir önceki nesile kıyasla tamamen farklı olan yeni Golf serisi daha keskin hatlara sahipken görünüş olarakta daha agresif bir model sunuyor. Önceki nesile oranla daha uzun ve yere daha yakın olan model yurtdışında aktif olarak satılmaktadır. Pandemi nedeniyle ülkemize hala gelemeyen aracın 2021 yılı içeriside satışa sunulması bekleniyor.


** 15 Mart 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.


Yeni Golf 8  


2021 Hyundai Elantra

2021 Elantra zarif profilini ve daha uzun kaputunu Sonata genetiklerinden alıyor. Araç düşük tavan çizgisine sahip olsada yolcuların bu durumdan rahatsız olmayacaklarını söylüyor. Araç dış tasarımının yanında motor olarak da farklılıklar sunuyor. Yeni Hyundai Elantra, 147 beygir gücü üreten ve ön tekerlekleri yalnızca sürekli değişken otomatik şanzıman (CVT) ile tahrik eden 2.0 litrelik sıralı 4 silindirli motora sahip olarak gelecek.


>> Nisan 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.


Yeni Hyundai Elantra 2021


2021 Hyundai Kona

Hyundai Kona'nın ön ve arkadaki tasarım güncellemeleri yeni Kona'ya sağlam bir tasarım imzası oluşturmuş. Çarpıcı yeni ön uç tasarımı, sportif görünümü ve göz alıcı koruyucu kaplama panelleriyle öne çıkan araç uzatılmış kaputuyla güçlü bir görünüm sunuyor. Gelişmiş LED'leri ve alt hava girişleri aerodinamik konusunda arabayı işlevselleştiriyor.  Yan gövde tasarımı Kona'nın kaslı yapısını korurken, yeni arka lambalar yatay olarak uzatılmış. Ek olarak önceki nesilden taşınan 16 inçlik jantlara 17 ve 18 inçlik güncellemeler gelmiş.


** Yeni Hyundai Kona modeli 21 Aralık 2020 itibariyle satışa sunulmuştur.
2021 Yeni Hyundai Kona


2021 Hyundai I30

Yeni Hyundai i30'un dış tasarımı hem cesur hem de şıktır. Ön kısım daha geniş görünümlü, daha modern bir duruşla karakteristik olarak dururken, yeni V-şekilli LED gündüz yanan farları ön uç tasarımını tamamlıyor. LED arka kombinasyon lambaları ve elmas kesimli 16 inç veya 17 inç alaşım jantlarla sunulacak.
Hyundai yeni i30 2021


2021 Hyundai Tucson

Tamamen yeni Hyundai Tucson dünya çapında çok satan ve adından çok kez söz ettiren bir araç. Kompakt SUV segmentinde hibrit, plug-in hibrit ve 48 volt hafif hibrit seçenekleri de dahil olmak üzere birçok aktarma organı sunan yepyeni Tucson, Hyundai'nin SUV filosunu tamamlıyor.


>> 21 Mayıs 2021 itibariyle satışa sunulmuştur.


Yeni hyundai tucson 2021'de geliyor


2021 Fiat Egea Cross

Yeni Fiat Egea 5 yıl sonunda yeni makyajlı görüntüsüne kavuştu. C segmentinin çok satan aracı Egea modeli makyajlanırken, hatchback gövde tipine dayalı Egea Cross modelini de tanıttı. Yerden yükseltilmiş olarak satışa sunulacak olan Egea Cross modeli tavan raylarıyla beraber 70 mm daha yüksek olacak. 


** 9 Ocak 2021 itibariye satışa sunulmuştur.


2021 Hyundai Egea Cross 


** Liste düzenli olarak güncellenmektedir. 


İlgili İçerik: Araç Karşılaştırma

Yakıt Fiyatları 23 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com