ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Elektrikli Yeni Opel Mokka Tanıtım Videosu Yayınlandı!

2021 Elektrikli Yeni Opel Mokka Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Son Güncelleme:

Opel'in kompakt Suv modeli olan Mokka elektrikleniyor. Opel resmi kanadından yayınlanan videoda eski Mokka tasarımından tamamen farklı bir araç ile 2021 yılında yollarda olacağını duyurdu.
 


2021 Opel Mokka

Mart aylarının başlarında casus fotoğraflarıyla karşımıza çıkan Opel Mokka PSA Platformuyla yayınlanan kısa videosunda tamamen elektrikli olarak geleceğini duyurdu. Firma elektrikli araç istemeyenler için yine de benzinli ve dizel motorunu üretmeye devam edecek. Araç yayınlanan casus fotoğrafta anlaşıldığı gibi keskin hatlara ve dinamik farlara sahip olarak gelecek.
 
Yeni opel mokka casus fotoğrafı


 


Rakipleri arasında Peugeot 2008 modelleri olacağını duyuran firmanın motor seçeneklerini de bu araçla aynı olarak sunacak.


 


Yeni Mokka 2021'de Yollarda Olacak

 
Yeni Opel Mokka 1.2 benzinli ve 1.5 dizel motorlara sahip olarak gelecek. Aracın 100, 130 ve 155 beygir gücü sunması bekleniyor. Elektrik motoru hakkında net bilgiler tam olarak gelmesede 136 hp güç üreten bir motor, 260 NM tork ve ortalama 300 km menzile sahip olacağı duyuruldu. Aracın 0-100 hızlanması 8.7 saniye olması bekleniyor.
 
Dış tasarım olarak keskin hatlara sahip aracın uzunluk olarakta arttırıldığı biliniyor. Aracın genetikleri yeni nesil Corsa modeli ile benzer olacak. Dikkat çeken bir diğer ayrıntıda PSA grubu Mokka ismini tercih etmeyecek.
 
Fransız grubu PSA'nın genetikleriyle beraber üretilecek olan aracın diğer modellerle benzer genetiğini taşıyacak. Yeni ve birçok teknolojilerle dolu olarak gelecek araç: yeni gösterge paneli paneli, düz tabanlı direksiyon simidi, bilgi-eğlence sistemi ve muhtemelen opsiyonel bir dijital gösterge paneli ile satışa sunulacak. Aracın yakın bir zaman içerisinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. 
 


Yeni Mokka Teaser:


Yakıt Fiyatları 24 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com