ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Mitsubishi Eclipse Cross Makyajlanıyor. İşte Özellikleri

2021 Mitsubishi Eclipse Cross Makyajlanıyor. İşte Özellikleri

Son Güncelleme:

Mitsubishi markası Eclipse Cross modelini makyajladı. Şık, sportif bir SUV görünümü ve son teknoloji güvenli sürüş özellikleriye beraber tanıtılan yeni Eclipse Cross modeli konforu da teknoljisiyle birleştirmiş. Yeni Mitsubishi Eclipse Cross, 2021'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. 
 


2021 Yeni Eclipse Cross

Mitubishi Eclipse Cross 2021
Baştan aşağıya yeniden tasarlanan Mitsubishi Eclipse Cross dış tasarım olarak farklılıklar sunuyor. Gelişmiş özelliklerini bir sonraki seviyeye taşıyan araç tasarım odaklı olarak satışa sunulacak. Ön tarafında gücü ve güvenliği ortaya koyan dinamik tasarımı, yeni ön tampon koruması ve yenilenen ışık düzeni keskin hatlarını daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Şık tasarım yeniden tasarlanmış arka camla devam ediyor. Daha sofistike bir SUV stili vermek için geliştirilmiş olana araç görüşün yanı sıra ayırt edici bir tarz sergiliyor. Yeni bagaj kapağıyla bir SUV'nin sağlamlık ve güvenilirlik beklentileriyle harmanlayan şirket bu hissi sağlamak için altıgen bir tasarım oluşturmuş.
Yeni Eclipse Cross iç tasarımı ve özellikleri
İç tasarım da gümüş desenli yeni siyah iç mekan ve açık gri deri koltuklar tasarım olarak bir bütünlük sağlıyor. Kapı kolları için kullanılan yüksek kaliteli malzemesi Eclipse Cross'un iç mekanında uzun bir şekilde vakit geçirmek için tasarlanmış. Yeni bir 8 inç akıllı telefon bağlantılı görüntülü sistemi standart olarak sunuluyor.
 


Yeni Eclipse Cross Motor Seçenekleri

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 litrelik direkt enjeksiyonlu turboşarjlı dört silindirli motoruyla satışa sunulacak.Tamamen modern bir tasarıma sahip olan motoru hafif ağırlık için tamamen alüminyumdur. Sekiz ileri vitesli sürekli değişken şanzıman CVT ile eşleştirilen yeni Eclipse Cross sürüş dinamiklerini optimize ederken aynı zamanda düşük yakıt tüketimi de sağlıyor. Aracın bir plug-in hibrit versiyonu da belirli pazarlarda satışa sunulacak.
2020 Yeni Eclipse Cross dış tasarımı ve geliş tarihi


Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com