ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Audi Q2: Geliş Tarihi ve Özellikleri!

2021 Yeni Audi Q2: Geliş Tarihi ve Özellikleri!

Son Güncelleme:

Audi markasının Q2 modeli makyajlanıyor. Karakteristik olarak keskin hatlarını gövde çizgisine yansıtan Q2 modeli günlük kullanımda da çok yönlülük sunuyor. Sportif, uzun ve aynı zamanda kaslı yapısıyla kompakt SUV'ye kendinden emin bir görünüm kazandırıyor. 
 

YENI AUDI Q2 2021

Audi yeni Q2 özellikleri
Makyajla beraber birkaç milimetre daha uzun hale gelen yeni Audi Q2 şimdi 4210 mm, genişlik 1790 mm ve yükseklik 1540mm. Tasarımcılar, ön ve omuz çizgisini karakterize eden çokgen tasarımı arka tarafada uygulayarak daha çarpıcı bir görüntü ortaya çıkarmış. Büyük hava girişleri ile daha etkileyici hale gelen yeni Q2, LED farları artık standart olarak sunacak. 
 

İÇ TASARIMI

Makyalı Q2 iç tasarımı 2021
Audi Q2'nin geniş iç mekanı beş kişilik olarak tasarlanmış. Dış tasarım dilini içeride de yansıtan üretici hava kanalları ve vites kolu topuzunu fabrikadan çıkmadan opsiyonel olarak değiştirme imkanıda sunuyor. Araç standart olarak iç aydınlatma özelliğini de beraberinde sunacak. 
 
Q2'nin opsiyonel donanımı, belirgin yan desteklere sahip spor koltuklar, yüksekliği ayarlanabilir ön yolcu koltuğu ve iki bölgeli otomatik klima sunuyor. Bagaj hacmi olarak 405 litre alan sunan, koltuklar katlandığında bu alanı 1050 litreye çıkaran  yeni Q2, elektrikli bagaj kapağını da opsiyon olarak sunacak. 
 
 

Yeni Q2 Özellikleri

Audi yeni Q2 tüm özellikleri
Q2 için sürüş destek sistemleri arttırılmış olarak sunuluyor. Kazaları önlemek veya kaza şiddetini azaltmak için Audi markası aracın önünde ön radar sistemi sunuyor. Şeritten ayrılma uyarısı da standart olarak sunulan özellikler arasında yer alıyor. Sürücü yardım paketi sistemindeyse MMI navigasyon plus, Audi sanal kokpit sunuluyor. Bu paket sürücünün dikkatini dağıtmadan yola odaklanmasını sağlıyor. MMI navigasyon plus, hızlı veri iletimi ve mobil cihazlarını bağlanmasını kolaylaştıran Wi-Fi noktası içerimekte.
 

Motor Seçenekleri

Yeni Audi Q2 Fiyatı
Audi Q2 1.5 TFSI 150 beygir gücüne entegre şekilde 250 Nm tork sunuyor. Ortalama yakıt tüketim verisi olarakta 5,4 litre sunuyor. Araç verimliliği en üst düzeyde kullanmak için silindirlerden bir yada iki tanesini kapatarak yakıt tasarrufu sunuyor. Araç 6 ileri manuel yada 7 ileri S Tronic şanzıman seçenekleriyle sunulacak. Lastik ebatları olarakta 235x40x19 ölçüleriyle gelecek.
 
 

Yeni Audi Q2 Fiyatı 2021

Audi Yeni Q2 Ne zaman Türkiye'de?
Aracın yurtdışında giriş fiyatı 25.000 Euro olarak belirlendi. Güncel kur üzerinden vergisiz olarak hesaplandığında 219.726 TL olacaktır. Vergiler dahil edildiğinde aracın Türkiye'de başlangıç fiyatı 300 bin üzeri olacak.
 

Yeni Audi Q2 Ne Zaman Gelecek?

Yeni Audi Q2'nin Avrupa pazarındaki ön satışları Eylül 2020'de başlayacak. Türkiye'ye geliş tarihi 2021 yılı ilk yarısında olacaktır.
Audi yeni Q2 motor Seçenekleri

Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com