ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Audi SQ8 Özellikleri, Motoru ve Fiyatı

2021 Yeni Audi SQ8 Özellikleri, Motoru ve Fiyatı

Son Güncelleme:

Audi yeni TFSI motorlarla SQ7 ve SQ8'i tanıttı. Yüksek performanslı SUV segmentinde sportif benzinli motorlara yönelik dünya trendine ağırlık veren marka SQ7 ve SQ8 modellerini çok sayıda yüksek teknoloji ve süspansiyon bileşenleri sunuyor.
Audi SQ8
 


YENİ AUDI SQ8 ÖZELLİKLERİ

 
770 Nm tork gücü ve 507 beygirle 4.0 TFSI benzinli motor sunacak olan SQ8 modeli 0-100 hızlanmasını 4.1 saniyede tamamlıyor. 
 
Azami hızı elektronik olarak 250 km/h olarak sabitlenen aracın; CO2 emisyonu kilometre başına olarak ayarlanmış. 4.0 litre hacimli 507 beygirlik aracın ortalama yakıt tüketimi 12.0 litre.
 
Biturbo V8, yüksek teknoloji ürünü olan motor, talep üzerine dört silindiri geçici olarak devre dışı bırakarak yakıt tüketimini azaltır. 
Audi SQ8 özellikleri


Yeni Süspansiyon Özellikleri

 
Sekiz ileri tiptronic ve quattro sürekli dört tekerlekten çekiş sunacak olan araç iki sportif şasi bileşeniyle standart olarak geliyor. 
 
Kontrollü amortisörlü ve dört tekerden direksiyonlu adaptif havalı süspansiyon. 
 
Gelişmiş süspansiyon paketi: Dümdüz ilerlerken, elektrik motorları aracılığıyla dengeleyicileri harekete geçiren sistem, yüksek sürüş konforu sağlar. Bu da araca çeviklik ve dinamiklik sağlıyor.
 
Elektronik şasi platformu üzerine inşa edilen araç kontrollü şasi sistemi sunuyor. Sistem sürekli olarak şasileri kontrol ederken sürücünün etkileşimi ile maksimum yol tutuşu sağlıyor. 
 
Audi SQ8 standart jantları 21 inç olarak sunacak. Opsiyonel olan jantlar arasında ise 22 ve 23 inç jantlar bulunmakta. Frenler üzerinde dayanıklı karbon fiber seramik diskler sunmayı da ihmal etmiyor. 
Audi SQ8 dış tasarımı
 
Bilgi-eğlence sisteminde son teknolojiyi her zaman sürücülere ve yolculara sunmayı başaran Audi markası yine bu araçta da bağlantı ve sürücü destek sistemlerindeki yeni özellikler ile teknoloji paketini tamamlıyor.
 
 


AUDI SQ8 Fiyatı Ne Olacak?

Pazar lansmanı 2020 sonbaharında yapılacak olan aracın Almanya'daki liste fiyatı 93.000 ile 101.000 Euro arasında olacak.
Audi SQ8 Fiyatı
 


Yakıt Fiyatları 26 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com