ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Golf 8 GTI: Özellikleri ve Tasarımı

2021 Yeni Golf 8 GTI: Özellikleri ve Tasarımı

Son Güncelleme:

Volkswagen markasının Golf GTI modeli dünya çapında bilinen ve simge olarak kabul edilen araçların başında gelir. Yol tutuş özellikleri son derece dinamik olan bu araç kusursuz tasarımıyla kendine gösterdi. Sekizinci nesil Golf'ün GTI modeli tanıtıldı. Yepyeni tasarımıyla beraber ağ bağlantılı ve tam donanımlı bir spor otomobil olacak olan araç önden çekiş, ve özgün tasarımı da beraberinde sunuyor. 
Yeni Nesil Golf GTI


YENİ GOLF 8 GTI

Sekizinci nesil Golf GTI aynı zamanda tüm zamanların en dijital özellikli GTI'sidir. Tüm elektronik mimarisi sıfırdan oluşturulmuştur ve bu her şeyi değiştirilmiştir. Yeni nesil yazılım ve donanım, aracın içinde ve sürüş sırasında somut olarak varlığını göstermektedir. İç kısımda, sürücüler dijital olarak ağa bağlı ekran ve kontrol paneline erişebilir ve her zamankinden daha sezgisel özelleleştirmeleri deneyimleyebilir. Önceki nesli ile karşılaştırıldığında yeni Golf GTI daha alçak, daha uzun ve dinamik hale geldi. Tasarımcılar her bir parçanın oranını hesaplayarak aerodinamik üzerine çalıştı. 
2021 Golf GTI iç tasarımı


YENİ GOLF 8 GTI MOTORU

TSI motorunun en son evrimsel aşaması, Volkswagen Golf GTI Mk8 direkt enjeksiyonlu motor sunuyor. 245 beygir gücü sunan araç 1,984 cc kapasiteli turboşarjlı dört silindirli motor ve 370 Nm tork sunuyor. 7 ileri DSG şanzımanla entegre olarak satışa sunulacak olan Yeni Golf GTI 250 km/sa ile sınırlandırılmış. Araç 0-100 km/sa hızlanmasını da 6.3 saniyede tamamlayacak. 
yeni Golf GTI 2021 dış tasarımı
 


GOLF GTI KADEMELİ DİREKSİYON

Yeni Golf GTI'da kademeli direksiyon standart olarak sunuyor. Bu sistem Golf GTI için geliştirildi. Yeni yazılım algoritmaları ve yeni bir yazılım uygulaması kullanan aracın kademeli direksiyonu şu şekilde çalışır: geleneksel direksiyon sistemleri sabit bir dişli oranı temelinde çalışır. Bununla birlikte Golf GTI'daki aşamalı direksiyonda, aşamalı bir dişli oranı uygular. Bu, manevra yaparken ve park ederken yönlendirme için gereken çabayı önemli ölçüde azaltır. Virajlı yollarda ve dönüşte sürücü daha küçük hareketlerle aracı daha fazla kontrol eder hale getirildi.
Golf GTI 2021


İlgili İçerik: Yeni Golf 8 Ne Zaman Türkiye'de?

Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com