ArabaVS » Yararlı Bilgiler » 2022 Fabrika Çıkışlı LPG'li Araçlar ve Özellikleri!

2022 Fabrika Çıkışlı LPG'li Araçlar ve Özellikleri!

Son Güncelleme:

Sürücülerin sıkça tercih ettiÄŸi LPG’li otomobiller, ekonomik olmasının ve sürücülere yakıt masraflarından tasarruf yapabilme imkanı sunmasının dışında çevreci bir yakıt olarak da biliniyor.. Bu nedenle çoÄŸu otomobil üreticisi, benzinli ve dizel araçların çevreye verdiÄŸi zararın oldukça fazla olması sebebiyle araçlarını doÄŸa dostu olarak tasarlamaya baÅŸladı. Bunun sonucunda ise gün geçtikçe karşımıza daha fazla fabrika çıkışlı LPG’li araçlar ve elektrikli araçlar çıkmaya baÅŸladı.


Fabrika Çıkışlı Lpg'li Araçlar

Dünya çapında piyasaya sürülen birçok araç, ülkemizde de satışa sunulmaktadır. Ãœlkemizde LPG’li olarak üretilen araçlar kategorisinde ÅŸu an için çok fazla seçenek olmasa da, gün geçtikçe bu sayı artmaktadır ve ilerleyen zamanlarda LPG’li modeller, sıfır araç piyasasında oldukça popüler bir konuma sahip olacaklar.
Honda Civic Eco özellikleri


Honda Civic Eco

Benzinli, dizel ve LPG’li olarak üç ayrı seçenekte piyasaya sürülen Honda Civic, fabrika çıkışlı LPG’li araç olarak Honda Civic Eco modelini sunuyor. Elegance ve Executive isimli iki ayrı pakete sahip olan araç, 1.6 motora ve 125 beygir gücüne sahip. 


Fiat Fiorino Combi Eko

Benzinli, dizel ve LPG’li olarak üç ayrı seçenekte piyasaya sürülen Fiorino Combi, fabrika çıkışlı LPG’li araç olarak Fiorino Combi Eko modelini sunuyor. YokuÅŸ kalkış sistemi ve hız sabitleme sistemi gibi birçok özellik bulunan araç, 1.4 motora ve 77 beygir gücüne sahip.


Dacia Duster Eco-G

Benzinli, dizel ve LPG’li olarak üç ayrı seçenekte piyasaya sürülen Dacia Duster, fabrika çıkışlı LPG’li araç olarak Dacia Duster Eco-G modelini sunuyor. Prestige ve Comfort isimli iki ayrı pakete sahip olan araç, 1.0 motora ve 100 beygir gücüne sahip.
Dacia Sandero Stepway LPG sunuyor


Dacia Sandero Stepway Eco-G

Benzinli ve LPG’li olarak iki ayrı seçenekte piyasaya sürülen Dacia Sandero Stepway, fabrika çıkışlı LPG’li araç olarak Dacia Sandero Stepway Eco-G modelini sunuyor. Prestige ve Comfort isimli iki ayrı pakete sahip olan araç, 1.0 motora ve 100 beygir gücüne sahip.


Renault Taliant Turbo Eco

Benzinli ve LPG’li olarak iki ayrı seçenekte piyasaya sürülen Renault Taliant, fabrika çıkışlı LPG’li araç olarak Renault Taliant Turbo Eco modelini sunuyor. Joy ve Touch isimli iki ayrı pakete sahip olan araç, 1.0 motora ve 100 beygir gücüne sahip.


İlgili İçerik: Araba Karşılaştırmaları

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com