ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Porsche Macan 440 Beygir gücüyle tanıtıldı!

2022 Porsche Macan 440 Beygir gücüyle tanıtıldı!

Son Güncelleme:

Porsche performansı artırılmış daha keskin tasarımıyla Macan'ı tanıttı. Başarılı SUV serisinin sportif amiral gemisi olan Macan 2.9 litrelik çift turbolu V6 motoru 440 beygir gücü sunuyor. 0-100 km/s hızlanmasını 4.3 saniyede tamamlıyor. Optimize edilmiş şasisi maksimum süspansiyon konforu sunuyor. 


Yeni Porsche Macan 2022

Yeni Porsche Macan 2022
Yeni Porsche Macan, modern ve zarif bir şekilde tasarlanmış orta konsol ile önemli ölçüde geliştirilmiş bir iç mekan sunuyor. Fiziksel düğmeler yerine dokunmatik yüzeylerin kullanıldığı yeni araçta analog saat de artık standart donanıma sahip. 10,9 inç full HD dokunmatik ekranı veya sesli komutlar aracılığıyla kontrol edilebilen bilgi eğlence sistemi aracın iç tasarım özelliklerine bir üst seviyeye çıkarıyor. Yedi vitesli (PDK) çift kavramalı şanzımanı kullanmaya devam eden araç gücü sürekli olarak arka aksa ve gerektiğinde değişken olarak ön aksa iletir. 
Yeni Porsche Macan iç tasarımı
Segmentindeki en sportif otomobil olarak kendini kanıtlayan araç; optimize edilmiş yürüyen aksam, daha sert viraj denge çubukları ve daha da hassas direksiyonuyla dengeyi hiç olmadığı kadar kolay yönetiyor. Donanım seviyesine göre minimum 19 inç çaplı jantlar ve çevrimiçi navigasyon da standart olarak gelecek. 


Yeni Macan Özellikleri

Hem önde hem de arkada görsel ve sesli uyarılara sahip park Asistanı artık tüm Macan modellerinde standart olarak sunuluyor. Aktif park desteğine sahip park yardımı ilk kez bir seçenek olarak sunuluyor. Sistem devreye girer girmez park yerlerini ölçer ve değerlendirir, sürücüyü mevcut park seçenekleri hakkında bilgilendirir. Paralel veya dikey alanlarda park edebilme özelliğine sahip olan araç tam otomatik olarak direksiyonu devralır. Sürücünün yalnızca gaz ve fren pedallarını kullanmasına olana tanır. Adaptif hız kontrol sistemi ve şeritte kalma asistanı sunuyor.
Yeni Porsche Macan 2022


İlgili İçerik: Acura NSX Type S ile Tanışın!

Yakıt Fiyatları 26 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com