ArabaVS » Yeni Arabalar » 2023 Yılında Piyasaya Sürülecek Olan Yeni BMW Modelleri!

2023 Yılında Piyasaya Sürülecek Olan Yeni BMW Modelleri!

Son Güncelleme:

Modern işlevsellik ve gücü bir araya getiren BMW niteliklere ve ürün içeriğine yönelik iyi tasarlanmış geliştirmelerle başarısını artırmaya hazırlanıyor.. Modellerinde önemli ölçüde iyileştirilmiş sürüş dinamikleri, yeni tasarım dili ve premium ambiyansı ile çok çeşitli yeniliklerle damgasını vuruyor. Peki hangi modellerde bu damgaları göreceğiz! Sizler için derlediğimiz yazımızda 2023 yılında yollara çıkacak olan yeni BMW modellerini derledik.


BMW iX1

2023 BMW iX1
Anında erişilebilen sürüş keyfi ve modern çok yönlülük, yeni BMW X1'in karakterini belirgin bir şekilde ortaya koyuyor. Keskin tasarımı, elektrifikasyona bağlılığı ve ilerici teknolojisiyle X1, birinci sınıf kompakt segment için geleceğe yön veriyor. Önemli ölçüde genişletilmiş standart teknik özellikler, artırılmış ferahlık ve iç mekan için birinci sınıf bir ambiyans sunuyor. Kavisli ekranlı yeni kontrol sistemi, otomatik sürüş ve park etme gibi özellikleri de beraberinde getiriyor.


BMW X7

BMW X7 2023
Yeni BMW X7, lüks otomobil segmentinde garantili sürüş keyfi için yeni bir çığır açıyor. Lüks ve çok yönlülüğün eşsiz bir kombinasyonla beraber sunar. Benzersiz karakter tasarımı, 23 inç'e kadar hafif alaşım jantlar sayesinde önemli bir değişimi gözler önüne seriyor. 5162 milimetre dış uzunluğu, 2000 milimetre genişliği, 1819 mm yüksekliği ve 3105 milimetre dingil mesafesi sunacak.


BMW M8 Competition Convertible

BMW M8 2023
Üç gövde stilinde sunulan BMW M8'in en son sürümü, önceki nesle kıyasla dış renk yelpazesine yeni eklemeler ve M hafif alaşım jantlarla damgasını vuruyor. M farları Shadow Line, ilk kez lüks yüksek performanslı modeller için mevcut olacak. Yeni Siyah/Sakhir Turuncusu renk şemasındaki tam Merino deri/Alcantara döşeme, kabine ekstra ferahlık getiriyor. BMW iDrive işletim sistemi artık daha fazla kullanım kolaylığı için 12,3 inç dokunmatik ekrana sahip.


BMW M4 CSL

BMW M4 CSL 2023
Güç ve tasarımı mükemmel bir şekilde kombinleyen BMW markası iki koltuklu konfigürasyona özel şasi yükseltmeleri sunuyor.3.0 litrelik motoru maksimum güç üretmeye odaklanmıştır. M'ye özgü bir başka özel özellik de 3D baskı teknikleri kullanılarak yapılan silindir kapağı göbeğidir.


BMW M3 50 Jahre BMW M

2023 BMW M3 JAHRE
Son 50 yılda, dünyanın dört bir yanındaki sokaklarda ve pistlerde tutku haline dönüşen M 50. doğum gününü kutlarken, meraklılara bu modeli hediye ediyor. Araç sadece Kuzey Amerika'ya özel üretilecek. 


BMW 7 Serisi

BMW 7 Serisi 2023 - arabavs.com
BMW, lüks segmentinde sürdürülebilirlik ve dijitalleşme alanlarındaki yeniliklerle şekillenecek yeni bir çağa öncülük ediyor. Dünyanın en başarılı premium araç üreticisi, yeni 7 Serisi ile saf sürüş memnuniyetinin keyfini çıkarmak için ileriye dönük araçlar tasarlıyor. Tamamen elektrikli lüks sedan, 7-Serisi 3 litrelik TwinPower Turbo sıralı altı silindirli motorun tamamen yenilenmiş bir versiyonundan güç alıyor. Araç 48 voltluk hafif hibrit teknolojisine sahip.


BMW 8 Serisi Coupe

2023 BMW 8 Serisi Coupe
Dış tasarımdaki çarpıcı tasarım değişiklikleri ve çok sayıda ayrıntıyla daha da geliştirilen lüks spor otomobil, yeniden tasarlanan ön kısım, zarif olduğu kadar dinamik bir dış görünüm sağlar. Standart olarak bir M spor paketi ile birlikte gelecek olan araç 15 saniye içinde tam otomatik olarak açılabilir veya kapatılabilir.


İlgili İçerik: Geçmişten Günümüze BMW Modelleri

Yakıt Fiyatları 16 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.32 ₺

Dizel litresi: 42.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com