ArabaVS » Yeni Arabalar » 2024 Yılında Yollarda Göreceğimiz Yeni Araçlar!

2024 Yılında Yollarda Göreceğimiz Yeni Araçlar!

Son Güncelleme:

Yaklaşan 2024 yılı, otomobil dünyasında heyecan verici yeni araçların sahneye çıkacağı bir yıl olacak. Üreticiler, teknolojik yenilikler, sürdürülebilirlik ve konfor gibi alanlarda yeni standartlar belirlemek için yarışırken, tüketicilere daha fazla seçenek sunmayı hedefliyorlar. 2024'te yollarda göreceğimiz yeni araçlar, tasarımları, performansları ve özellikleri ile dikkat çekiyor. İşte gelecek yılın heyecan verici araçları hakkında bir göz atalım. İşte yeni model araçlar!


Chevrolet Blazer 2024

Chevrolet, markanın büyüyen elektrikli model portföyünü genişleterek daha erişilebilir crossover segmentindeki Blazer'ı tanıttı.
2024 Chevrolet Blazer tanıtıldı
Birden fazla farklı donanım seçeneği sunan araç tam şarjla 514 km'ye menzili sunacak. Ön, arka ve dört tekerlekten çekiş konfigürasyonları müşterilere daha fazla seçenek ve tasarlanmış kusursuz bir EV deneyimi sunar.


Bugatti W16 Mistral 

İlk olarak Chiron Super Sport 300+2'de kullanılan W16 motorunun 1.600 PS'lik inşa edilen W16 Mistral, daha önce yapılmış üstü açık otomobillerden farklı bir performans sunuyor. 
Bugatti Mistral 2024


Ford Mustang

Ford, yepyeni Mustang'in lansmanı ile dünya çapındaki spor otomobil tutkunlarına bir kez daha hitap etmeyi başardı. Dijital kokpitinden yeni gelişmiş turboşarjlı ve doğal emişli motorlara, daha keskin dış tasarımına kadar şimdiye kadarki en heyecan verici olanı sunuyor. Otomobilin 12,4 inç dijital gösterge paneli, farklı animasyonlu tasarımları ve yeni sürüş moduna bağlı görselleri özelleştirilebilir.
2024 Ford Mustang tanıtıldı


Jeep Avenger

400 kilometrelik elektrikli menzili ile bu yeni SUV, kendi segmenti için etkileyici yerden yükseklik ve iç mekan sunuyor.
2024 Jeep Avenger


Volkswagen Golf R 20. Yıl

VW Golf R 20. Yıl modeli, Volkswagen'in gelişmiş MQB şasisini ve turboşarjlı 315 beygir gücündeki motorunu kullanan en yeni nesili temel alıyor. Her Golf R'de olduğu gibi, tork vektörlü dört tekerlekten çekiş sistemi, gücün her sürüş koşulunda ihtiyacı olan tekerleklere ulaşmasına yardımcı olur.
2024 Volkswagen Golf R


Dacia Manifesto Concept

Dacia Manifesto konseptiyle marka, temel, havalı, sağlam, uygun fiyatlı ve çevre açısından verimli bir otomobil için rakipsiz vizyonunu vurguluyor.
2024 Yeni Dacia Concept


Renault Clio 2024

2024 Yeni Renault Clio


2024 Renault Clio, dinamik ve şık hatlarıyla göz kamaştırıyor. Yenilenen ön ızgara, LED farlar ve sportif detaylar, araca modern bir görünüm kazandırıyor. Clio'nun aerodinamik yapısı, daha düşük yakıt tüketimi ve daha iyi performans sunmayı hedefliyor.


Güncelleme: Yeni Clio 20 Eylül 2023 tarihi itibariyle satışa sunulmuştur.


2024 Yeni Opel Corsa

2024 Yılında satışa sunulacak olan Yeni Corsa ile tanışın


Yeni Opel Corsa, öndeki karakteristik yüzü ve arka orta kısımda özgüvenle yerleştirilmiş Opel yazıları da dahil olmak üzere yeni tasarımıyla büyüleyici. Güncel teknolojileri sürüşü daha rahat hale getirirken tamamen dijital bir kokpit sunuyor. Yeni sezgisel bilgi-eğlence sistemi ve 10 inçe kadar renkli dokunmatik ekranla donatılan Corsa daha fazla güç ve iyileştirilmiş bir pil ile WLTP'ye göre 402 kilometreye kadar menzil sunabilen bir aralığa sahip olacak. 


Yeni BMW 5 Serisi 2024

2024 yeni BMW 5 Serisi


Her zamankinden daha dinamik, çok sayıda dijital yenilik içeren ve ilk kez tamamen elektrikli olarak sunulan yeni BMW 5 Serisi ve tamamen elektrikli i5 modeliyle beraber tanıtıldı. Birinci sınıf mobilite yolunda liderliği ele alan modelin sekizinci nesli, sportif, zarif tasarım, performans ve konforla ileri teknolojiyi temsil etmeye devam ediyor.


2024 Yeni Skoda Kamiq

2024 Yeni Skoda Kamiq


Skoda şehir SUV modeli Kamiq'i kapsamlı bir şekilde güncelliyor. Sert gövde yapısı ve daha gelişmiş yardım sistemleri sayesinde çok yüksek düzeyde aktif ve pasif güvenlik sunuyor.


2024 Yeni Skoda Scala

2024 Yeni Skoda Scala geliyor!


Skoda Scala yüksek oranda yüksek mukavemetli veya özel olarak sertleştirilmiş çelik içeren burulmaya karşı son derece sağlam gövdeye sahip bir model olarak yenileniyor. Standart donanım olarak sürücü ve ön yolcu için hava yastıklarının yanı sıra önde kafa hava yastıkları ve yan hava yastıklarını içeren yeni model diz hava yastığı, arka yan hava yastıkları ve Crew Protect içeren bir güvenlik paketini de opsiyonel olarak sunacak.


2024 Yeni Volkswagen Tiguan

2024 Yeni Volkswagen tiguan


Kompakt SUV tamamen yeni bir tasarımla geliyor. Özellikle dikkat çekici bir özellik olarak aracın ön kısmı, oldukça düz LED farlar ve cam kaplı yatay şerit ile güçlü bir görünüme sahip. Radyatör ızgarası açıklıkları artık tamponun dış taraflarında yer alıyor; burada hava perdeleri optimum hava yönlendirmesini sağlıyor.


Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com