ArabaVS » Araç Kampanyaları » Ford Eylül Ayına Özel Kampanyalar 2019!

Ford Eylül Ayına Özel Kampanyalar 2019!

Son Güncelleme:

Yıl sonunun yaklaşmasıyla beraber araç kampanyalarında başlayan hızlılık, Ford Ailesi'ne de vurdu. Araç satışlarını arttırmak isteyen Ford Şirketi'nin Eylül ayı güncel kampanyası aşağıdaki gibidir.
 
30 Eylül 2019’a kadar bir Ford Yetkili Satıcısına gelin, hurda teşvikine ek, 2019 model yılı Yeni Ford Focus Trend X benzinli modellerde geçerli %9, Ford Kuga modellerde geçerli %10 indirim fırsatından yararlanın!
 


ford eylül kampanyası


 


FORD EYLÜL KAMPANYALARI



Seni en güçlü yansıtan Yeni Ford Focus hurda teşviki ile 129.800 TL'den başlayan fiyatlar veya Ford Options ile 1.499 TL aylık taksit avantajı ile Ford Yetkili Satıcılarında!

Eylül Ayında hurda teşviki ile 170.300 TL'den başlayan fiyatlar veya Ford Options ile 1.999 TL aylık taksit ile yeni bir Ford Kuga sahibi olun.

Ford Options ile Düşük Aylık Taksitler Eylül ayında bir Ford Yetkili Satıcısına gelin, Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Ford Options ile düşük aylık taksitlerle yeni bir Ford otomobil sahibi olun.

2019 model Ford Fiesta ve belirli Ford Focus modellerinde geçerli her şey dahil finans paketi kapsamında Ford Options ödeme seçeneği ile otomobil satın alımlarınızda %7 indirim kampanyasından faydalanın.


Yüzde Sıfır Faiz Avantajı


Faiz farkı ödemeden, yeni bir Ford otomobil sahibi olun.
2019 model yılı Ford Fiesta ve belirli Yeni Ford Focus otomobillerin Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli 60.000 TL, 12 ay %07 faiz kampanyası Ford yetkili satıcılarında.


Peşin Alım İndirimi

2019 model yılı Ford Fiesta ve belirli Ford Focus modellerinde geçerli %4 peşin alım fırsatından 30 Eylül 2019 tarihine kadar yararlanın.
 
Detaylı bilgi için Ford sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Yakıt Fiyatları 24 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com