ArabaVS » Araç Kampanyaları » Polo ve Golf Modelleri Güncel Ekim Kampanyaları 2019!

Polo ve Golf Modelleri Güncel Ekim Kampanyaları 2019!

Son Güncelleme:

Volkswagen Şirketi araç satışlarını hızlandırmak amacıyla her gün bir yeni kampanya ve cazip teklifler sunuyor. 4 Ekim 2019 tarihi itibariyle (bugün) başlayan araç kampanyasında Polo ve Golf Modellerinde güncel fiyat teklifleri sunuyor İşte 4.10.2019 tarihli güncel kampanya:


POLO VE GOLF'TE EKİM KAMPANYASI:

 
Ekim ayı güncel golf kampanyaları 2019

Kampanya Volkswagen Resmi Sitesinde şöyle görüntüleniyor:


Onları yollarda görüp gözlerini üzerinden alamayanlar, şimdi bu kampanyayı gördüklerinde gözlerine inanamayacaklar!

Volkswagen ailesinin en çok tercih edilen modelleri Polo ve Golf, 31 Ekim'e kadar geçerli fırsatlarıyla kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor.

Yolların en eğlencelisi Polo'nun 1.0 80 PS Trendline Manuel modeli, özel Volkswagen fırsatlarına ek hurda indirimiyle* birlikte 85.750 TL’den başlayan, segmentinin yaratıcısı Golf’ün 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel modeli ise özel Volkswagen fırsatları ve hurda indirimiyle** birlikte 115.250 TL’den başlayan cazip tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla, kampanyaya katılan size en yakın Volkswagen Yetkili Satıcısında…
 
2019 polo ekim kampanyası

Unutmayın! İnternet sitemizde yayında olan tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listelerimiz üzerinden uygulanacak olan özel Volkswagen indirimleri hakkında bilgi, sadece kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında. Size en yakın Volkswagen Yetkili Satıcısı ile iletişime geçmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ya da “Kampanyaya Başvur” butonuna tıklayarak kısa formumuzu doldurabilirsiniz.

* Polo 1.0 TSI 80 PS Trendline Manuel modeli için tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim başlangıç fiyatı, 4 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında, mevzuata uygun 15.000 TL tutarındaki hurda teşviki dahil, perakende satın alımında geçerli fiyattır. Mevzuata uygun hurda indiriminden yararlanılmaması durumunda ilgili fiyat geçerli değildir.

** Golf 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel modeli için tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim başlangıç fiyatı, 4 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında, mevzuata uygun 12.000 TL tutarındaki hurda teşviki dahil, perakende satın alımında geçerli fiyattır. Mevzuata uygun hurda indiriminden yararlanılmaması durumunda ilgili fiyat geçerli değildir.


Kampanyaya ulaşmak için Volkswagen resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yakıt Fiyatları 28 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com