ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020'de Tercih Edebileceğiniz En İyi Hatchback Otomobiller!

2020'de Tercih Edebileceğiniz En İyi Hatchback Otomobiller!

Son Güncelleme:

2020 yılı için satın alabileceğiniz en iyi hatchback modelleri karşınızda!

Hatchback modeller neden bu kadar çok tercih ediliyor? Sedan ile hatchback karşılaştırması yaptığımızda; hatchback daha baz bagaj hacmi ve diz alanı sunuyor. Fakat yakıt konusunda da Hatchback'ler en iyisi. Bir diğer artısı da büyük şehirlerde ve kalabalık yerlerde park sıkıntısı yaşatmazlar. 2020 en iyi hatchback modelleri! En çok tercih edilenler!



Volkswagen Golf

golf 8

Volkswagen Golf lüks bir deneyim sunan ve neredeyse en çok satılan modellerden birisi. Hem son derece pratik hem de sürüş keyfi bir o kadar eğlenceli. Golf'ün turboşarjlı motoru tatmin edici bir hızlanma sağlarken; onun hassas direksiyonu sürücü odaklı olduğunun kanıtı. Golf geçtiğimiz yıl yeni kasasını tanıtırken yakıt tasarrufu konusunda iddalı olarak geliyor. Yeni Golf 8 şık bir bilgi-eğlence sistemi ve sürücü destek teknolojisiyle gelecek. Yeni nesil kokpiti ve birçok özelliğiyle gelecek olan model en iyi hb modelleri arasında ilk sırada yer almaktadır.



Honda Civic HB

honda civic hb

Honda Civic Hatchback birçok insanı memnun etmeyi başarır. Gövde stilleriyle her yaş grubuna hitap eden araç; güçlü motorlar ve çekici sürüş tepkileri sunarak piyasadaki en iyi kompakt otomobillerden biri haline dönüşüyor. Dahası yakıt tüketimi konusunda da beklenenin üzerinde bir başarısı var. Segmentindeki modellere oran daha fazla diz ve bagaj alanı sunan Civic HB direksiyon başındaki sürücüyü de her konuda mutku ediyor.




Kia Rio

kia rio modeli

Çok yönlü en iyi hatchback modellerinden birisi olan Kia Rio şehir içi sürüşte sessiz ancak motor otoyol da hızlanırken zorlanıyor. Donanım özelliklerine göre Apple CarPlay, Android Auto ve otomatik acil frenleme gibi özelliklere sahip aracın şehir içi kullanımı kusursuz.



Opel Astra

Yeni Opel Astra

Opel Astra makyajlandıktan sonrasında 1.5 dizel 285 Nm tork ve 122 beygir güç sunmaya başladı. Yeni gelen makyajlı kasa Astra şanzıman seçeneklerini de değiştirerek dizel aracında 9 ileri vites seçeneği sunuyor. Aracın donanım paketleri de değişti. Yeni makyajlı kasa artık: Edition, GS Line ve Elegance paketleri ile satılıyor. Elegance paketi Astra modellerinde ilk defa hayalet kadran seçeneği sunuyor. PSA grubuna geçen araç 1.5 dizel motorun dışında 1.2 ve 1.4 benzinli motor seçenekleri de sunuyor. 1.2 benzinli motor seçeneğinde 195 NM tork ve 110 hp güç sunarken; 1.4 benzinli aracın 236 Nm tork ve 145 beygir gücü sunuyor. Araç opsiyonel paketleri olarak kış paketi, kör nokta uyarı sistemi gibi özelliklere sahip.



Seat Leon

seat leon

Seat Leon özellikle son zamanlarda gençlere daha çok hitap eden HB modeller arasında yer alıyor. Benzinli ve dizel motor seçenekleri sunan araç FR donanımı ve led far teknolojisiyle bir bütünlük sağlıyor. 7 ileri DSG şanzıman ve 6 ileri manuel vites seçenekleriyle satışa çıkan araç en iyi hatchback modelleri arasında ilk sıralar da yerini koruyor.



Ford Fiesta

ford fiesta

Fiesta modelleri en çok tercih edilen donanımlarından birisi olan Titanium paketiyle çıkış trendinde olan araçların başında geliyor. 1.0 , 1.1 ve 1.5 motor seçenekleri sunan marka dizel seçenğinde 85 beygir gücü ve 4 silindiriyle beraber en iyi hatchback modelleri arasında yer alıyor.



Audi A3 Hatchback

audi a3 hatchback

Konfor ve güvenliği bir arada sunan modeller arasında yer alan A3 HB modeli 4 silindirli motoru ve led kızgın farlarıyla beraber bir bütünlük sağlıyor. 1.0 ve 1.5 benzinli motoru; 1.6 dizel motoruyla beraber otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri sunuluyor. S-Tronic otomatik şanzımanıyla beraber sunulan aracın 116 ve 150 beygir güç seçenekleri mevcut. 



Renault Clio

yeni renault clio

Şubat ayı içerisinde satışa çıkan Yeni Clio modelleri en çok satan araçlar sıralamasında yine ilk sıralarda. Özellikle Yurtdışında Yeni Golf modeliyle kıyasıya rekabet içerisinde olan Clio tüm yaş kitlesine hitap etmesi ve yakıt tüketimiyle çok tercih edilenler arasına giriyor.


 


Yeni kasa Clio modeli 390 litre bagaj hacmi sunuyor. Motor seçenekleri olarak 1.0 ve 1.3 benzinli; 1.5 litre hacimli dizel motor seçenekleri sunuyor. Bu motor seçeneklerinden 1.0 motorlar 72 ve 100 beygir gücü sunarken; 1.5 dizel motoru 85 ve 130 beygir seçenekleri mevcut şekilde satılıyor. Yeni led görüntüsü ve farklı jantlarıyla gelecek olan aracın teknoloji olarak da bir çok özellikleri mevcut. 360 kamera, kör nokta uyarı sistemi ve şerit takip gibi teknolojik özelliklere sahip olarak gelecek.


 


Yeni Opel Corsa

Opel Yeni Corsa Özellikleri


Opel'in tamamen yeniden tasarladığı Corsa modelleri 1.2 benzinli ve 1.5 dizel seçenekleri ile satılıyor. 75, 100 ve 130 hp güç sunan aracın segmentindeki modellere kıyasla tercih edilebilir birçok yanı var.


Donanım paketleri olarak Edition, Essential, Elegance ve Ultimate donanımlarıyla satışa sunulmaktadır. Araç özellik olarak elektronik park freni, hız sabitleyici, geri görüş kamerası ve park sensörü gibi birçok özellik sunuyor. 


Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com