ArabaVS » Yeni Arabalar » Konforlu ve Güvenli En İyi Sedan Arabalar 2020!

Konforlu ve Güvenli En İyi Sedan Arabalar 2020!

Son Güncelleme:

Sedanlar spor arabaların veya SUV'ların yerini tutmasada, dikkate değer bir çok özelliği var. Bunların bu yıl satın alabileceğiniz en iyi sedan arabalar olduğunu düşünüyoruz. Sedanlar otomotiv dünyasının neredeyse en çok tercih edilen arabalardır. Belki de her zaman en şık seçenekler olmasa da, rahat, pratik olabilirler. Sedan araçlar kategorisinde tonlarca seçenek var, ancak bunlar bu yıl satın alabileceğiniz en iyi sedan modelleri.



Honda Civic

yeni civic sedan

Honda Civic bir arabanın uygun fiyatlı ve işlevsel olabileceğini ve eğlenceli olabileceğini kanıtı. Civic neredeyse mükemmel konfor ve iyi bir sürücü deneyimi sunuyor. Direksiyonu sürücünün tepkilerine hemen yanıt verirken, sürüşü pürüzsüz ama sportiftir. Kusursuz yakıt ekonomisinin, bol iç mekan alanının ve çok sayıda standart sürücü asistanı Honda Civic modeli için tatmin edici seviyededir. Satın alabileceğiniz en iyi kompakt sedanlardan biridir.


 


Mazda 3

mazda 3

Mazda 3 altı ileri manuel veya altı ileri otomatik şanzıman ile eşleşen yakıt tasarrufuu 186 beygirlik dört silindirli bir motorla güçlendirilmiş. Önden çekişi standart olarak sunan Mazda markası ve dört tekerden çekiş seçeneğini isteğe bağlı olarak sunuyor. Araç testleri sonuçları karşısında en hızlı kompakt olmasa da Mazda 3'ün performansından yararlanmak çevik kullanımıyla kolaydır. İç mekan iyi tasarlanmış ve birinci sınıf malzemeler kullanılmış. Özellikler ve malzeme kalitesi de etkileyici. Otomatik acil durum frenlemesi, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi standart olarak sunuluyor. Sürüş keyfi ve yol tutuşu Mazda 3'ün en büyük özelliği.



Alfa Romeo Giulia

giulia

Alfa Romeo Giulia doğrudan direksiyon ile iletişimsel şasisiyle gönüllere taht kuruyor. Sekiz ileri otomatik şanzıman ve arkadan veya dört tekerden çekişli, 280 beygir gücünde, turboşarjlı dört silindir sunuyor. İç mekan Alfa Romeo Giulia'nın çekici görünümüne dayanıyor, ancak malzeme kalitesi bu sınıftaki diğer arabalar kadar yüksek değil.



Mercedes-Benz C Serisi

mercedes c serisi

S Serisi gibi tasarlanan Mercedes C Serisi, efsanevi üç köşeli yıldızın özelliklerini S serisine kıyasla daha uygun bir fiyata sunuyor. Özellikleri arasında yer alan yarı otonom sürüş, dokunmatik ekranı ve navigasyonlu 10,3 inç bilgi-eğlence ekranı sayesinden dijital bir kokpit sunuyor. Gösterge panelini 12.3 inç olarak sunan C serisi 4 silindirli ve dokuz vitesli otomatik şanzımanıyla pürüzsüz bir sürüş sağlıyor. Mercedes-Benz C serisi rakip segmentlerdeki canlı sürüş dinamiklerinden yoksundur. Ancak sürüş sırasında konfor ve stile öncelik verenler için en iyi lüks sedanlar arasında yer alır.




Toyota Camry

toyota camry

Geçtiğimiz yıl satışa çıkarılan araç, Toyota Camry kalite ve güvenilirlik kelimelerinin eş anlamlısı olarak üretilmiş. 2019 Toyota Camry bir kez daha piyasadaki en iyi orta boy sedanlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Camry; yol tutuşu, hibrid dahil yakıt tasarruflu motorlar arasında ilk sıralardadır. Geniş bir iç mekan ile gelen araç ileri çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme ve şerit takip desteği de dahil olmak üzere standart olarak birçok teknoloji sunuyor.




Audi A6

audi yeni a6

Audi A6 şık bir tarza sahip ve dış kasasıyla ve kızgın duruşuyla insanlar tarafından beğenilen bir otomobil.  Bir çift dokunmatik ekran ve net grafikleri ile içeriisnde sanal bir kokpit sunar. Turbo şarjlı 3.0 litrelik V6 motoru 335 beygir gücü üretir. Audi'nin efsanevi Quattro dört tekerlekten çekişi ve yol tutuşu güvenlik isteyenleri tatmin edicidir. En iyi orta boy sedanlar sıralamasında ilk sıralarda her zaman yerini korur.



Mercedes S Serisi

mercedes s serisi

Mercedes S Serisinin kalitesi tartışılamayacak kadar iyidir. Serisinin en iyi sınıfında olan S sınıfı kaputun altında iki güçlü motor seçeneklerinden birini sunar. Temel motor 362 hp çift turbo V6 ve isteğe bağlı motor 463 hp çift turbo V8.



AUDI A8

audi a8

Audi A8 gücü ve geniş bir iç mekanıyla otomotiv firmasında mevcut en gelişmiş teknolojilerden bazılarını sunuyor. Kimi insana göre önemli kimi insana göre önemsiz olan isteğe bağlı masaj koltukları mevcuttur.Kişisel eğlence tabletlerinin yanı sıra bol miktarda geniş arka koltuk sunar. Motor seçenekleri sürücüyü mutlu edecek derecede tasarlanmış olan araçta standart 335 hp çift turbo V6 veya isteğe bağlı 460 hp çift turbo V8 motor tercihleri mevcuttur. S Serisiyle beraber en iyi sedan modellerden biridir.



Toyota Corolla

toyota corolla

Toyota Corolla hesaplı ve güvenilir bir model olarak karşımıza çıkıyor. Uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik frenleme sistemi gibi özellikleriyle kayda değer standart sürücü destek teknolojisine sahiptir. Apple CarPlay ve Android Auto özelliği gibi istenen bilgi-eğlence özellikleri sunuyor. Sedan versiyonunda yakıt tasarrufu sağlayan hibrid güç aktarma organları ve iki küçük benzinli motor bulunurken; sessiz bir sürüş keyfi sunuyor.
 


Volkswagen Passat

yeni passat
Türkiye'de en çok satan sedan arabalar arasında ilk sıralar da yer alan ve geçtiğimiz günlerde kasa tazeleyerek gelen Yeni Passat modelleri sedan arabalar arasında konfor ve güvenlik sunuyor. Yol tutuşu ve özellikleriyle çok tutan aracın teknolojik olarak da kullanıcıyı memnun etme odaklı üretilmiş. 1.5 , 1.6 ve 2.0 motor seçenekleri sunan Yeni Passat modelleri 120 ve 150 beygir güç sunuyor.


Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com