ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Ford Escape Karşınızda! Motor Seçenekleri, Donanım Özellikleri ile Yeni Escape!

2020 Ford Escape Karşınızda! Motor Seçenekleri, Donanım Özellikleri ile Yeni Escape!

Son Güncelleme:

Tamamen yeniden tasarlanan Yeni 2020 Ford Escape, en iyi şekilde iki yeni motor seçeneği sunuyor. Standart Hibrit ve Plug-in Hibrit olarak gelecek olan aracın detaylarını inceleyelim.


 


FORD ESCAPE 2020 DONANIM ÖZELLİKLERİ

ford escape


Rakipsiz esnekliğe sahip tamamen yeni Ford Escape tanıtıldı, sınıfının en iyisi ikinci sıradaki diz mesafesi ile rakiplerine fark atıyor. Ford'un şimdiye kadarki en küçük SUV modeli olan aracı yeni seçilebilir sürüş modları ve Ford Co-Pilot360 sürücü yardımı teknolojisine sahipç. Kullanılabilir özellikler arasında 12,3 inçlik tümüyle dijital bir gösterge ekranı mevcut. Kuzey Amerika'da Ford için bir ilk olan kamera ekranı ve birinci sınıf sürücü asistanı özellikleri Active Park Assist 2.0 ve Evasive Direksiyon Yardımcısı bulunmaktadır.


2020 ford escape



Ford modellerinin şimdiye kadarki en iyi performansı, esnekliğini ve akıllı yeni teknolojisini içeren şık Ford Escape'in ortaya çıkmasıyla, segmentin popülerliğini artırmaya yardımcı olan modeli yeniden tasarlanıyor. 2005 yılında dünyanın ilk hibrit SUV'sini ilk kez tahsis eden Escape, standart bir hibrid ve bir eklenti varyantı olan 2020 için iki hibrit seçeneği geri getiriyor ve sürüş modları ile sürücü asistanı özelliklerinden elektrikli araçların ustalığına  kadar çeşitli teknolojiler sunuyor. Yollarda daha az zaman harcanması hedeflenen araçta benzin istasyonlarında artık vakit tasarrufu sloganıyla ilerliyor.


 


ford escape ne zaman türkiyede

Yeni Escape daha sportif bir görünüm kazandırmak için, tasarımcılar Ford showroom'undaki en popüler spor otomobillerden bazılarından ilham aldı. Kalkan biçimli yamuk ızgara, altıncı nesil Mustang'dan ilham alırken, alt ön tarafı Ford GT'den ödünç alıyor. Mevcut modele kıyasla, tamamen yeni Ford Escape daha düşük, daha geniş ve daha uzun duruyor. Eğimli tavan çizgisi, optimize edilmiş bagaj kapısı spoileri ve alt gövdesi ile yepyeni Escape, bugüne kadarki en aerodinamik arac olma yolunda ilerliyor. Araç standart olarak önden çekişli olarak yollarda görünecek.

 


2020 FORD ESCAPE MOTOR SEÇENEKLERİ

 


Yeni güç aktarma organları ve aktarma sistemlerindeki değişimle araçın ağırlığında azalma ve gelişmiş aerodinamik ve güncellenmiş süspansiyon sistemi tek bir inkar edilemez gerçeğe katkıda bulunuyor: Bu, şimdiye kadarki en iyi performans gösteren araba. Standart motorun yanı sıra gazla çalışan motorlar dört tekerlekten çekişli olarak satışa sunulacak. Bu motorun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda bir netlik olmasada, EcoBoost donanımlı modeller, yumuşak ve hızlı vites değiştirme için 8 ileri otomatik şanzıman ile gelecek.


 


ford escape özellikleri


Titanyum pakette mevcut olan 2.0 litrelik EcoBoost motorunun 250 beygir gücü ve 275 Nm tork üreteceği tahmin ediliyor. Tamamen yeni 1.5 litrelik EcoBoost'un 180 beygir ve 177 Nm tork üreteceği tahmin ediliyor. Motor sisteminde otomatik kapanan silindir sayesinde araç üzerinde de yakıt tasarrufu sağlaması hedefleniyor. SE Sport ve Titanium modelleri, Ford'un tamamen yeni 2,5 litrelik hibrit motoru ve elektronik sürekli değişken şanzıman içeren dördüncü nesil hibrid tahrik sistemi ile standart olarak geliyor.


Hibrit modellerde, müşterilerin kendi ihtiyaçları için en uygun ayarları seçmelerini sağlayan dört EV modu bulunur. Bunun anlamı:
Otomatik EV modunda, araç gaz mı yoksa elektrik gücüyle mi çalışacağına karar verir.
EV Now modunda, tüm elektrikli sürüşlerde sürücüler çalışabilir.
Tamamen yeni bir mod olan EV Şarj modunda sürücüler sürüş sırasında pili şarj etmeye devam edebilir.

ford escape iç tasarım

 


FORD ESCAPE SÜRÜŞ MODLARI

ford escape 2020



Sıralamaya göre seçilebilen bir sürüş modu sistemi standardı olan Escape, araç sahiplerinin arzu ettikleri sürüş deneyimini veya talep edilen bir şekilde sürüş deneyimini hissettiriyor. Modlar normal, eko, spor ve kaygan, artı kar ve kum koşulları için uyarlanmıştır. Titanyum modellerine Amerika'da araç head-up Displaye sahip olarak gelecek. Bunun yanında yeni kullanılan özelliklerden biride FordPass Connect seçeneği. Bu özellik sayesinde uzaktan erişim sağlayarak, araç kilitleme, kilit açma, konum belirleme ve çalıştırma gibi akıllı telefonlarından kullanmalarının yanı sıra önemli araç teşhislerini de izlemelerini sağlayacak.


 


2020 FORD ESCAPE NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELECEK?

Ford Escape sonbaharda Amerika'da shoowroomlarda yerini alacak. Türkiye'ye gelişide yılın ilk çeyreği olacaktır.


ford escape yollarda

Yakıt Fiyatları 26 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com