ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 Yeni BMW 7 Serisi Tanıtıldı. Özellikleri ve Donanımları ile Yeni 7!

2020 Yeni BMW 7 Serisi Tanıtıldı. Özellikleri ve Donanımları ile Yeni 7!

Son Güncelleme:

BMW, amiral gemisi modellerinin lüks segmentteki 7 Serisini keskin ve zıtlaştırıyor. BMW 7 Serisi'nin yeni kasası, kendine güvenen varlığı, sofistike zarafeti ve dikkat çekici şekilde yenilikçi sürücü odaklı ve bağlantı teknolojisi ile kendini gösteriyor.


YENİ BMW7 SERİSİ 2020

yeni bmw 7 serisi

Yeni BMW 7 Serisi için dünya prömiyeri: Premium otomobil üreticisi BMW, amiral gemisi lüks sınıf modellerinin görünüşünü değiştiriyor. Yeni dış tasarım önemli ölçüde daha fazla varlık ve şık hassasiyet sunacak olan araçta yeni iç mekan değişimleri ve ambiyansı ile yine farkını ortaya çıkarıyor.

50 milimetre uzunluğundaki ön ucu sayesinde çarpıcı ve yüksek prestijli görünüm sağlıyor. Tek parça surround ve yüzey alanı yaklaşık yüzde 40 daha büyük olan yeni BMW böbrek ızgaraları sayesinde kusursuz bir görünüm elde ediyor. İsteğe bağlı olarak BMW Laserlight ile daha ince far üniteleri mevcut. Hava kanalları krom kaplama şeritleriyle kendini gösteriyor.

Ön yan panellerdeki Dikey Hava Havalandırmaları otomobilin yanlarına ekstra hassasiyet, netlik ve sağlamlık getiririrken. Yan şeritleri arkaya kadar uzanıyor.

Kapsamlı olarak yeniden tasarlanmış arka uça sahip. Krom kaplı entegre egzoz egzoz borusu ve üç boyutlu ve 35 milimetre daha ince, kırmızı siyah yüzey kaplamalı arka lambalar gösteriş konusunda daha tanımlı daha ince ve daha keskin.

İç için genişletilmiş kapitone özel yeni Nappa deri döşeme, yeni ince ahşap iç döşeme şeritleri ve füme cam görünümündeki Ambient vurgu, uyumlu bir şekilde hazırlanmış lüks bir ortam oluşturmakta. Çok işlevli düğmelerin optimize edilmiş düzenine sahip deri direksiyon ile cep telefonlarının kablosuz şarjı için yeniden konumlandırılmış bir alana sahip. Gelişmiş donanım ve yazılıma sahip BMW Dokunmatik Komutu ile bilgi ve eğlence sistemi yine premium havada.


BMW 7 SERİSİ 2020 MOTOR SEÇENEKLERİ

bmw 7 serisi motor seçenekleri
BMW M760Li xDrive'da V12 motor yakıt tüketimi 12.4 litre olarak gelecek. BMW 750i xDrive için 530beygir gücünde V8 motor ile birlikte yakıt tüketimi 9.5 litre. BMW 750Li xDrive 400 hp gücünde ve yakıt tüketimi olarak 9.5 gibi bir oranla Long kasanın yakıt tüketimi de önemsenmiş.

Yeni BMW 7 Serisi'nin plug-in hibrid çeşitleri şimdi özel olarak uyarlanmış altı silindirli sıralı benzinli motor ve yükseltilmiş yüksek voltajlı akü ile birlikte 394 beygire yükseltildi. Elektrik aralığı 50 - 58 kilometreye yükseldi.


2020 BMW 7 SERİSİ ÖZELLİKLERİ

BMW 7 SERİSİ TÜM DETAYLAR
Gelişmiş şasi teknolojisi, lüks sürüş konforu ile BMW'nin ünlü olduğu dinamik yetenek arasında olağanüstü bir denge sağlar. Standart olarak adapte edilmiş süspansiyon ve iki akslı hava süspansiyonu araçta mükemmel bir denge oluşmasını sağlamaktadır.

Navigasyon sistemine sahip standart BMW Live Cockpit Professional, tamamen dijital 12,3 inç gösterge paneli ve modern grafiklere sahip 10,25 inç Kontrol Ekranı ile sürücü ve konfor odaklı bir araç olduğunu gösteriyor. Yeni BMW İşletim Sistemi 7.0, dokunmatik ekran, iDrive Denetleyici, direksiyon simidi düğmeleri, ses kontrolü ve hareket kontrolü aracılığıyla ayarlara ve işlevlere, özelleştirilebilir göstergelere son derece hızlı erişim sağlamaktadır.



BMW Akıllı Kişisel Asistan, araçta dijital yardımcı sürücü ve uzman olarak hareket eder. Doğal ses komutlarıyla kontrol edilir. Üç farklı Işık Modu, ihtiyaca dayalı aydınlatma, klima, koku alma, koltuk masajı, gölgelendirme, koltuk ısıtması ve koltuk havalandırması bileşimleri ile şirket kendisinden vazgeçirmeyecek bir araç tasarlamış.


Yakıt Fiyatları 20 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com