ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Ford Puma ST Tanıtıldı: İşte Özellikleri!

2021 Ford Puma ST Tanıtıldı: İşte Özellikleri!

Son Güncelleme:

Yeni Ford Puma ST tanıtıldı! Ford markasının yeni aracı Puma modeli satışa sunulmuştu. Ford markası Puma ST'yi duyurdu. Araç segment içinde benzersiz sınırlı kaymalı diferansiyel seçeneği ve patentli kuvvet vektörleme yayları dahil olmak üzere gelişmiş spor teknolojileri ile geliştirildi. Puma ST, Spor modu ve ilk kez kullanılan Eco modu dahil olmak üzere seçilebilir sürüş modlarına sahip. Peki yeni Ford Puma ST özellikleri neler? Ne zaman satışa sunulacak? İşte tüm detaylar aşağıda haberimizde. 
Ford Puma ST geliyor

YENİ FORD PUMA ST 2021

Ford Puma ST 6.7 saniyede 0-100 km/sa hıza ulaşacak. Araç güç olarak 200 beygir gücü 1.5 litre EcoBoost motor sunacak. Optimize edilmiş bir şasi ve amortisör yapılandırmalarına sahip olacak araç direksiyon tepkileri standart Puma'dan %25 daha hızlı ve frenler %17 daha büyük. Özel olarak geliştirilen lastikleri, şimdiye kadarki en çevik Ford SUV sürüş deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Performans geliştirmelerinin yanında agresif stili ve bagaj tabanının altında 80 litre depolama sağlayan yenilikçi özelliği Puma ST'nin her ST modeli kadar heyecan verici ve yetenekli olmasını sağlıyor.
Ford Puma ST 2021 özellikleri
Tamamen mekanik olarak oluşturulan sistem, motor torkunu tekerleğe en fazla tutuşla dağıtır, tekerlek patinajını azaltır. Puma ST, aracın doğal olarak daha yüksek ağırlık merkezini dengelemek için Ford'un B segmenti arabası mimarisini daha da geliştiriyor. 
Ford Puma ST 2021 iç tasarımı

2021 FORD PUMA ST ÖZELLİKLERİ

1.5 litrelik EcoBoost benzinli motoru 200 beygir gücüyle optimize edilmiş yakıt verimliliğiyle spor otomobil performansı sunmak için turboşarj ve yüksek basınçlı yakıt enjeksiyon teknolojilerine sahiptir. Tamamen alüminyum motorun üç silindirli mimarisi, düşük devirde doğal olarak yüksek tork sağlar. Puma ST, maksimum performans için bir hava girişi ve serbest akışlı bir egzoz sistemine ek olarak sert virajlarda istenmeyen hareketleri en aza indirirken motor bağlantılarına sahiptir.
 

Ford Puma Donanım Özellikleri

İç mekan da aynı derecede karizmatik; ancak içeri girmeden önce bile, standart elektrikli katlanabilir kapı aynaları, kilit açma sırasında ST logosunu yere yansıtır. 12.3 inç dijital gösterge panelinde özel bir grafik ekranı sunan araç dış tasarımdaysa standart 19 inç alaşım jantlar sunuyor. 
456 litrelik bagaj hacmiyle sınıfının en iyi yük alanını sunmaya devam ediyor. 
2021 Ford Puma ST özellikleri neler?
» Kablosuz şarj özelliği,
» Isıtmalı ön cam,
» Ön ve arka park sensörleri
» Yağmur sensörü
» Navigasyon 
» Apple CarPlay
» Android Auto
» B&O ses sistemi
» Çarpışma öncesi frenleme
» Aktif park asistanı
» Akıllı hız sınırlayıcı yer alıyor.
Ford Puma ST bagaj hacmi
 

İlgili İçerik: 2021 yılında yollarda olacak yeni model arabalar

Yakıt Fiyatları 28 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com