ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Model Golf 8 Karşınızda! İşte Yeni Kasanın Farklılıkları!

2021 Model Golf 8 Karşınızda! İşte Yeni Kasanın Farklılıkları!

Son Güncelleme:

Gün yüzüne çıkan yeni Golf 8'in yeni casus fotoları ve hakkında bilinmeyen herşeyi sizler için derledik. Daha önce olduğu gibi, yeni arabalar firmalar tarafından üretilen prototip biraz kamufle edilir. Yeni, biraz daha basit olan arka tampon ve yeni Golf ızgarasının saklanarak şehiriçi testlerde bulunulur. Sis farları hala belli olmayan Yeni Volkswagen Golf 8 karşımıza çok farklı bir tasarımla geliyor. Bununla birlikte, daha basit çitalar, halojen farlar ve daha küçük jantlar, casus fotolarda olduğu gibi daha boş paket anlamını karşılamakta.
Polo ile benzerliklere sahip olacak olan Yeni Golf 8'i detaylıca inceleyelim.


yeni golf 8



YENİ GOLF 8 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Farları kapsayan ızgara dar oalrak tasarlanmış fakat optik mercek farlar sayesinde daha dikkat çekici ve kızgın bir görüntü elde edilmiş. Logoda değişiklik yapmayı düşünen firma ön ızgaları ve kaputu daha oval bir seviyeye getirerek farklı bir görünüm elde etmiş. Aynalar daha yuvarlak yani kaput ve ızgalara uyumlu bir ovalleştirme gerçekleştirilmiş. Daha çok T-ROC geni taşıyan yeni Golf bu araca benzetilse de kendine özgü karakteristik özelliklerle gelecek. Stop lambaları Golf 7 serisindeki ile benzerlik gösterse de halk arasında makyaj olarak tabir edilen br görünümle gelecek.


yeni golf 8 dış tasarım
 


YENİ GOLF 8 İÇ TASARIMI



İçsel tasarımda büyük farklılık  yapan firma en büyük farklılığı eglence-multimedya ekranında yaparak rakiplerine fark atmayı hedefliyor. Bu farklılıktan dolayı aracın geliş tarihlerinde gecikme olacağını halen Modüler bilgi eglence sisteminde bir sıkıntı oldığundan dolayı Ncap Çarpışma testlerinin 2019 yılı sonrasına kalacağını duyurdu. Firma bu sıkıntıyı çözer çözmez hızlıca üretime geçileceği aşikar.

İç tasarımdaki büyük farklılıklar şöyle;
Yaptıkları araçla spor bir otomobil üretmeyi hedefleyen firma Head-up Display ekranı ile iç mekanda sürücüye rahatlık sağlayan bu donanımı standart olarak geleceğini duyurdu. DSG topuzusunda değişiklik yapan firma otomatik viteste yeni bir topuzla karşılıyor bizleri. Eğlence ekranındaki farklılıklarla dokunmatik ve navigasyonlu bir bilgi sistemi üretmeyi hedefleyen firma sürücü odaklı olarak kendini yeni teknoloji ile donanımlandırmayı hedefliyor. Sesli komut sistemi ile de bir akıllı telefon gibi çalışan eğlence sistemi dijital bir devrim sağlıyor. Bu devrimle yetinmeyip VW ID olarak tasarlanan ekran uygulamaları kendi bünyesinde barındıyor olacak. Yani otomobil sektöründe yeni bir çığır açan şirket kullanıcı kimliği ile telefon görüşmeleri, navigasyon sistemleri ve uygulamalar arası gezinme ile kullanış sağlıyor.



golf 8 iç tasarım


YENİ GOLF 8 MOTOR ÖZELLİKLERİ

Bu kadar teknoloji devrimine hibrit sistem olmazsa olmaz! Hibritli 4 silindirli tasarlanan benzinli motor 1.0 ve 1.5 litre hacimli ve 110 ila 150 beygir gücü sunuyor. 



vw golf 8


GOLF 8 TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Volkswagen yeni Golf 8 modeli 15 Mart 2021 itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu. 


2019 golf 8 yeni kasa


Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com