ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Seat Leon Satışa Sunuldu. Tüm Özellikleri ve Donanım Paketleriyle Karşınızda!

2021 Seat Leon Satışa Sunuldu. Tüm Özellikleri ve Donanım Paketleriyle Karşınızda!

Son Güncelleme:

Yeni Seat Leon tanıtıldı. Yeni araç daha güçlü bir karakter kazandıran bir dış ve iç tasarım ile birleştirilmiş. Yeniden tasarlanan boyutları, genel oranları ve aydınlatma teknolojisinde ki farkıyla tasarımını ortaya koyuyor. Tamamen yeni Seat Leon; Full Link, Android Auto ve Apple CarPlay gibi sistemlere kablosuz erişim sunuyor. Yeni güç aktarma teknolojisi sunan araç; benzin (TSI), dizel (TDI), Sıkıştırılmış Doğal Gaz (TGI), hafif hibrit (eTSI) ve plug-in hibrit (eHybrid) motor seçenekleri sunacak. Bu motorlar araca verim ve güvenlik katması amacıyla geliştirilmiş motorlardır.
yeni seat leon 2020


YENİ SEAT LEON 2021


Güvenlik konusunda yeniden tasarlanan yeni Seat Leon Adaptif cruise control, acil durum yardımı ve seyahat asistanı da dahil olmak üzere mevcut en gelişmiş sürücü destek sistemleri entegre edilmiş. Yeni Seat Leon, güven ve sportiflik kazandıran dış tasarımı büyük eleştiriler alırken büyük övgülerde alıyor.
 


Yeni Seat Leon Dış Tasarımı

yeni leon dış tasarımı 2020
5 kapılı modelinde tamamen yeni Seat Leon, 4368 mm uzunluğunda (Eskiye oranla +86 mm daha uzun);
1800 mm genişliğinde (Eskiye oranla -16 mm daha dar);
1456 mm yüksekliğinde (-3 mm daha yere yakın);
Aks aralığı 2686 mm olarak belirlenmiş.

Yeni Seat Leon, Aerodinamik yeteneklerinin arttırıldığı araçta sürtünme katsayısı önceki nesle göre yaklaşık %8 oranından arttırılmış. Önceki nesilden biraz daha uzun olan kaput, aracın daha iddialı tasarım ve ön tarafa daha fazla dikeylik kazandırıyor. Arka tarafında boydan boya uzanan LED ışığı aracın dinamik kişiliğini korumak için tasarlanmış.


İç Tasarım

yeni leon iç tasarımı
İç tasarımı Yeni Seat Leon'un tamamen yeniden tasarlanmış hatta evrim geçirmiş olduğunu kanıtlar nitelikte. Pürüzsüz yüzeyli, ince ve geniş gösterge paneli hafiflik izlenimi vermiş. İç Kabindeki her şey ergonomik olacak şekilde tasarlanmış. Bagaj hacminde değişiklik yapmayan şirket bir önceki nesille aynı oranda bagaj alanı sunulmuş.


Donanım Paketleri

Style, Style Plus ve FR paketleriyle satışa sunulacak.yeni seat leon donanım paketleri

Serideki tüm araçlar anahtarsız giriş, otomatik LED far teknolojisi ve 8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi sunulacak. FR paket için tasarlanan özelliker arasında; özel süspansiyon, FR tamponlar, daha büyük 17 inç alaşım jantlar (18 seçeneği de) dahil olmak üzere aracın kabiliyetini en üst düzeye çıkarmak için hem içeride hem de dışarıda farklılıklar eklenmiş.

3 bölgeli otomatik klima sunan Yeni Leon; klimayı Xcellence ve FR donanımları için standart olarak sunuyor. 10.25 inçlik ekranı kullanan dijital kokpit, sürücünün ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri net bir şekilde ulaşma imkanı sunuyor. Arka park sensörleri de standart olarak sunuluyor.

Tüm donanım paketlerinde standart olarak elektrikli dış aynalar, altı hava yastığı, emniyet kemeri uyarıcısı, ESC ve lastik basıncı uyarı göstergeleri sunuluyor. Style paket ile reference paketin donanım özelliklerini karşılaştırınca; ısıtmalı dış aynalar ve deri direksiyon simidi sunuyor. Standart media sistemi, akıllı telefon ses uyumluluğuna sahip 8.25" ekran ve daha büyük 10" ekran kullanıcı etkileşimini basitleştirmek için 3D bağlantılı navigasyon sistemi kullanıyor. Retina ekran özelliğiyle doğal ses kontrolü ve hareket tanıma özellikleri sunuyor.
yeni seat leon motor seçenekleri

Full Link sistemi ile müşteriler, hangi cihazı kullanırlarsa kullansın dijital yaşamlarına erişebilecekler. Full Link sistemi, kullanıcıların mobil cihazlarını aracın bilgi-eğlence sistemine bağlamalarına olanak sağlayan bir kapıdır. Seat Connect uygulaması sayesinde kullanıcılar araçlarının bilgilerine uzaktan erişim sağlayabilirler. Hız uyarıları, hırsızlık önleme uyarıları, uzaktan kilitleme ve kilit açma servisi ile kapıları açıp kapatabilir veya arabayı daha kolay bulmak için korna ve sinyallerini uzaktan çalıştırabilirsiniz.



Motor Seçenekleri

Yeni Seat Leon, verimliliği daha da artırmak için şimdi üç elektrikli varyant içeren bir dizi güç aktarma organı ile geliyor. Yeni nesil kompakt otomobil, her biri en üst düzeyde performans sunmak için tasarlanmış benzin (TSI), dizel (TDI), sıkıştırılmış doğal gaz (TGI), hafif hibrit (eTSI) ve plug-in hibrit (eHybrid) ünitelerden yararlanıyor. Sürüş modları arasında yer alan; Eko, Normal ve Spor sürüş seçenekleri tamamen yeni SEAT Leon'u tam gereksinimlerine uyarlamak için tasarlanmış.
yeni leon donanımları 2020


Benzinli Motor Özellikleri

Yeni Seat Leon motor seçenekleri arasında 110 PS güç üreten 1.0 litre TSI üç silindirli motor, 1.5 litrelik benzinli motorlarda 130 beygir seçenekleri sunuluyor.

**Dizel motor seçeneği henüz ülkemizde satışa sunulmadı, sunulup sunulmayacağı konusunda da herhangi bir netlik söz konusu değil.

yeni leon iç donanımları 2020


Teknolojik Özellikler

Yeni Seat Leon, en güvenli araç sloganıyla satışa sunulacak. Birçok özellikle beraber olarak çıkacak aracın özelliklerden bazıları şöyle; Dinamik şasi kontrolü, uyarlanabilir hız kontrolü, acil yardım sistemi, adaptif şasi teknolojisi, acil frenleme gibi benzeri olmayan konfor ve dinamikler sağlıyor.


Yeni Seat Leon detayları 2020


İlgili İçerik: Yeni Leon'un Teknik Özellikleri

Yakıt Fiyatları 26 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com