ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Hyundai Bayon Ne Zaman Geliyor? İşte Bilmeniz Gerekenler

2021 Yeni Hyundai Bayon Ne Zaman Geliyor? İşte Bilmeniz Gerekenler

Son Güncelleme:

Dünya pazarında geniş bir yere sahip başarılı otomobil üreticisi, Güney Kore menşeili Hyundai yeni B-SUV sınıfında yer alan Bayon’u tanıttı. Adını Fransanın güneybatısında ki Bayon şehrinden alan Hyundai Bayon bir hatchback’den daha geniş ancak bir SUV’den daha minimal bir araç olacak. Üretimi tıpkı i10 ve i20’de olduğu gibi Türkiye’de olacak olan Hyundai Bayon avrupa pazarına özel bir araç olacak.


 


Alt yapısı i20 ile benzer olan Bayon 4180 mm uzunluk, 1770 mm genişlik ve 1500 mm yüksekliğe sahip ayrıca 2580 mm aks mesafesi ile araç içinde çok rahat bir diz mesafesi sağlıyor. 411 litre bagaj hacmine sahip olan Bayon arka koltuklar kapatıldığında bagaj hacmini 1205 litreye kadar çıkarıyor ayrıca araç içinde saklama alanlarına da sahip olan Hyundai Bayon kullanıcılarına çok rahat bir depolama alanı sunuyor.


2021 Yeni Hyundai Bayon Özellikleri

9 farklı renk seçeneğine sahip olan Hyundai Bayon isteğe göre çift tonlu tavan rengine sahip olacak.
Hyundai Bayon Özellikleri
Jant kısmında da kullanıcılara çeşit sunan Hyundai isteğe göre 15, 16 ve 17 inç büyüklüğünde üç farklı jant ölçüsü sunacak. Aracın iç kısmında da üç farklı tona sahip olan bayon kullanıcılara aracı kendi zevklerine göre dizayn etme imkanı sunacak.
 
Teknoloji ile iç içe olan Bayon paketlere göre farklı iç donanımlar içeriyor. En full paket için sahip olduğu özellikler şu şekilde; dijital gösterge paneli (Tema değişebiliyor), 10,25 inç büyüklüğünde Apple car play ve Android Auto destekli multimedya ekranı (Standartlarda 8 inç), kapı kolları ve iç saklama alanlarında led aydınlatmalar, kablosuz akıllı telefon şarj ünitesi, base ses sistemi, ön ve arka koltuklarda usb girişleri. Bu özellikleri ile Hyundai Bayon konforlu bir yolculuk sunuyor.


Güvenlik Özellikleri

Güvenlik noktasında da yine zengin seçeneklere sahip Bayon en full paket için şu güvenlik içeriklerine sahip;
2021 Hyundai Bayon iç tasarımı
Akıllı şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı, otomatik acil durum freni, ön çarpışma önleme uyarısı, sürücü dikkat uyarısı, arka yolcu uyarısı, araç kalkış uyarısı, smart cruise control (Akıllı hız sabitleyici) ve otomatik park sistemi.


Motor Özellikleri

Hyundai Bayon karşımıza 84 beygir 1.2 MPI benzinli atmosferik motor ile birlikte 5 veya 6 ileri manuel vites seçenekleri sunuyor. İkinci bir motor seçeneği ise 100 ile 120 beygir seçenekleri sunan 1.0T-GDI benzinli hibrit motor ile birlikte IMT 6 ileri akıllı manuel vites ve 7 ileri DCT (çift kavramalı) vites seçenekleri sunuyor. Ayrıca hibrit olan motorda eco, normal ve sport olmak üzere 3 farklı sürüş moduna sahip.
2021 Hyundai Bayon özellikleri ve teknik bilgileri


2021 Yeni Hyundai Bayon Ne Zaman Gelecek?

Resmi olmamakla beraber, Hyundai markasının Bayon modeli 2021 Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor.


** Hyundai Bayon 23 Haziran 2021 itibariyle satışa sunulmuştur. ** 
Yeni Hyundai Bayon ne zaman Türkiye'de?


Yakıt Fiyatları 20 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com