ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Hyundai Kona: Özellikleri ve Motor Seçenekleri!

2021 Yeni Hyundai Kona: Özellikleri ve Motor Seçenekleri!

Son Güncelleme:

Yeni Hyundai Kona makyajlanıyor. N Line donanım paketi dahil olmak üzere bir tasarım güncellemesi ona dinamik yeni bir görünüm kazandırıyor. Gelişmiş bir güç aktarım mekanizması serisi hem sportif hem de çevre dostu seçenekler sunacak. Yükseltilmiş bağlantı ve rahatlık özellikleri yolda daha da konforlu bir deneyim sağlayacak. 
 
 


2021 YENI HYUNDAI KONA 

Hyundai Kona'nın ön ve arkadaki tasarım güncellemeleri yeni Kona'ya sağlam bir tasarım imzası oluşturmuş. Çarpıcı yeni ön uç tasarımı, sportif görünümü ve göz alıcı koruyucu kaplama panelleriyle öne çıkan araç uzatılmış kaputuyla güçlü bir görünüm sunuyor. Gelişmiş LED'leri ve alt hava girişleri aerodinamik konusunda arabayı işlevselleştiriyor. Yan gövde tasarımı Kona'nın kaslı yapısını korurken, yeni arka lambalar yatay olarak uzatılmış. Ek olarak önceki nesilden taşınan 16 inçlik jantlara 17 ve 18 inçlik güncellemeler gelmiş. 
2021 Hyundai yeni Kona
Boyut olarak yeni Kona, önceki versiyona göre 40 mm daha uzun.
 
 


YENİ KONA İÇ TASARIMI 

2021 yeni Kona iç tasarımı
Yeni Hyundai Kona'nın iç mekanı, selefinden daha sofistike ve ilerici bir görünüm için tasarlandı. Yatay yerleşimi vurgulamak için yeni konsol alanı gösterge panelinden ayrık olarak tasarlandı. Özellik olarakta iç tasarımı bir elektrikli park freni eklenmiş. Orta bardak tutucuyu ve ayak lambalarını aydınlatarak aracın yaşam tarzı vurgulanmış. 
 
 


YENI KONA ÖZELLİKLERİ

Bu modelde bir yenilik oluşturacak olan özellikler ilk kez tamamen yeni i20'de görülmüştü. 10.25 inçlik bir dijital ekran kümesi sunan araç Artırılmış Gerçeklik veya Google Haritalar'ı kullanarak, otomobil park edildikten sonra bile hedefe ulaşmaya yardımcı oluyor. Canlı Park Bilgileri ve ek ses tanıma özellikleriyle donatılan yeni Kona modeli basit bir sesli komutla klima, arka cam ve yan ayna ısıtmasının yanı sıra direksiyon simidi ısıtması gibi özellikleri etkinleştirebiliyor. Aynı zamanda kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay imkanı sunuyor.
Hyundai Yeni Kona dış tasarımı
 


MOTOR SEÇENEKLERİ 

Yeni Kona 198 beygir 7 ileri çift kavramalı şanzımana sahip geliştirilmiş 1.6 litrelik T-GDI motor yer alıyor. 
Hyundai Yeni Kona motor seçenekleri
Yakıt verimliliğini artırmak için 48 voltluk hafif hibrit teknolojisi de bir başka motor için sunulacak. Bu teknoloji, standart olarak 136 BG 1.6 litrelik dizel motora entegre ve yedi ileri DCT şanzıman sunacak. İsteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemi de mevcut olacak.
 
120 beygirlik 1.0 litrelik T-GDI benzinli motor, 7 ileri DCT ile donatılacak.
 


YENİ KONA NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELECEK?

Yeni Kona Türkiye'de 21 Aralık 2020 itibariyle satışa sunuldu. Aracın lansmana özel fiyatı 281.000 TL olarak belirlenmiş. Donanım paketi olarakta Style, Smart, Elite ve N-Line donanımlarını sunuyor.
Hyundai Yeni Kona ne zaman gelecek?
 


İlgili İçerik: Hyundai Kona Modelleri

Yakıt Fiyatları 20 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com