ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Kia Seltos Gelişmiş Teknoloji ve Konforla Gelecek!

2021 Yeni Kia Seltos Gelişmiş Teknoloji ve Konforla Gelecek!

Son Güncelleme:

Yeni Kia Seltos, SUV segmentine kendine has bir kişilik kazandırıyor. Seltos, modern stil ve macera tutkusu ile geliyor.. Kia'nın sağlam SUV serisini tamamlayacak olan Kia Seltos, popüler Soul ve Sportage modelleri arasında rahat ve teknoloji dolu bir iç kabin sunacak. İyi test edilmiş iki motorun arasında 175 beygir gücü bulacak olan araç 1.6 litrelik turbo motorla beraber dört tekerlekten çekiş sistemi sağlayacak.


YENİ KIA SELTOS

Kia Markasının yeni aracı Seltos cesur tasarımı ve hassas detayları ile güçlü duruşu ile rakiplerinden farklı olacak. Kia'nın yeni kaplan burnu ızgarası ile ön tarafta kızgın bir duruş sağlayacak. İnce kesilmiş yüzeyler ve iyi çizilmiş çizgiler, aerodinamik bir görünüm ile rakiplerine fark atacak.

kia seltos 2020


Kia Seltos iç ve Motor Özellikleri

Geniş gösterge paneli, sürücüye doğru eğilen asimetrik bir tasarıma sahip yüksek teknoloji hissine sahip. Seltos muazzam miktarda ferahlık ve konfor sunacak. Bunun dışında donanım özellikleri kıyaslandığında rakiplerinden baya önde olacak. Temiz ve sofistike OLED gösterge paneli, Deri kaplama direksiyon ve vites topuzu, Bose hoparlörler ve altı sofistike renk teması ve iç aydınlatmasıyla geliyor. Araç muzige duyarlı şekilde renkleri değiştiriyor. Arka koltuktaki yolcuların rahatlığı için çift bölgeli havalandırma ve USB şarj sunuyor.
kia seltos içi

146 beygir gücü ve  2.0 litrelik dört silindirli MPI motor seçeneklerinden bazısı. Akıllı Değişken Şanzıman
175 HP gücü ile 1.6 litre Turbo GDI motor harmanlanırken, 7 vitesli Çift kavramalı Şanzıman (DCT) ile eşleştirilmiş.

Yeni Seltos'ta üç sürüş modu seçeneği; Normal, Eco, Sport.


KIA SELTOS ÖZELLİKLERİ

Uydu radyosu, navigasyon ve bölünmüş ekranlı 10.25 inç yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekran sunuyor.
Kia'da ilk kez mevcut 8 hoparlörlü Bose premium ses sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto, kullanılabilir kablosuz akıllı telefon şarjı, üç adet USB şarj bağlantı noktası, kullanılabilir çoklu Bluetooth kablosuz bağlantısıyla iki telefonun aynı anda bağlanmasına izin verir
kia seltos

Kör Nokta Çarpışma Uyarısı: Belirli koşullar altında, yandaki şeritte seyahat eden araçları algılayabilir. Kör noktada bir araç tespit edildiğinde, aynada bir simge yanıp söner.

Yaya tespit Asistanı: Önde bir araç veya yaya tespit edilirse çarpışmayı önlemek veya belirli koşullarda etkileri azaltmak için sürücüye frenleme konusunda yardımcı olur.

Otoyol Sürüş Yardımı: Navigasyon sisteminden yasal otoyol hız sınırı bilgilerini kullanırak belirli koşullar altında hızı otomatik olarak belirtilen hız sınırı içinde olacak şekilde ayarlar.

Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi: Sistem, aracın mevcut şeritten bir dönüş sinyali olmadan kalkmak üzere olduğunu tespit ederse sürücüyü uyarmak için tasarlanmıştır.

Şerit Koruma Destek Sistemi: Aracı tekrar şeride sokmaya yardımcı olmak için bazı durumlarda hafif direksiyon destekleri sağlar.

Şerit Takip Asistanı: Sistemin tespit ettiği şerit işaretlerini takip eder ve aracın şeridin ortasında kalmasına yardımcı olmak için direksiyon girişleri sağlar.
kia seltos özellikleri

Dur & Kalk özellikli Akıllı Seyir Kontrolü: Önde tespit ettiği bir araçtan önceden belirlenmiş bir mesafeyi korumaya yardımcı olmak için otomatik olarak frenler veya gaz pedalı uygulayarak sürüş ortamına uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır. Aracı durdurabilir ve trafik durduktan sonra üç saniye içinde devam edebilir.

Araçtan Güvenli İniş: Kapı yaklaşan sürücü veya yolcuların, sistem yaklaşan trafiği tespit ettiğinde araçtan çıkmamaları konusunda uyarabilir. Tespit edildiğinde bir zil sesi duyulur.


Yeni Nesil Bağlantılı Bildirimler: Farların veya arka lambaların ampul durumu, 12V akü durumu ve düşük yakıt seviyesi ile ilgili araç arızası durumunda uyarı gönderir.

Otomatik Motor Açma Kapatma: Araç 10 dakika rölantide kaldığında bir uyarı gönderir ve otomatik olarak kapanır.
Göz alıcı 17 ve 18 inç alaşım jantlar, Seltos'un cesur kişiliğine uyan bir görünüm ve duruş sağlamış.


kia seltos iç tasarımı


Yeni Seltos Türkiye'ye Ne zaman Gelecek?

Yeni Kia Seltos'un Türkiye'ye 2022 yılı ilk çeyrekte gelmesi bekleniyor. Satış fiyatı olarak yurtdışında 20 bin dolar olması bekleniyor. Bu da Türkiye fiyatı için vergiler hariç 160.000 TL olacaktır.


Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com