ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Mercedes C-Serisi Ne Zaman Satışa Sunulacak? İşte özellikleri

2021 Yeni Mercedes C-Serisi Ne Zaman Satışa Sunulacak? İşte özellikleri

Son Güncelleme:

Sürekli yenilenerek ve değişerek rakiplerinin her zaman bir adım önünde olmayı hedefleyen Mercedes C-Serisi ülkemize giriş yaptı. Mercedes’in Formula 1 takımı ile ortaklaşa geliştirilen yeni turbo beslemesi ile motorlar çok daha verimli hale gelirken, çevreye verilen zarar da en aza indiriliyor. Bazı parçaların şanzımana entegre hale getirilmesiyle birlikte alandan ve ağırlıktan tasarruf edilen otomobillerde, elektrikli yardımcı yağ pompası ile mekanik pompanın iletim hacmi azaltıldı ve bu sayede gözle görülür seviyede verimlilik artışı sağlandı.


 


Verimlilik artışının yanı sıra şanzıman kontrol ünitelerinin ağırlığı da yaklaşık yüzde 30 seviyesinde azaltıldı. Bu sayede alan ve ağırlık konusunda avantajlı olan araçların hem verimliliği artarken, hem de yakıt tüketimleri bir miktar azaltılmış oldu.


Yeni Mercedes C Serisi 2021

2021 Yeni C Serisi
Yeni nesil C-Serisi, üç benzinli, üç dizel ve plug-in hibrit seçenekleriyle satışa sunulacak. 170 beygir gücündeki C180, 204 beygir gücündeki C200 ve 258 beygir gücündeki C300 modelleri benzinli olacak. 163 beygir gücündeki C200d, 200 beygir gücündeki C220d ve 265 beygir gücündeki C300d modelleri dizel olacak. Serideki tek hibrit model olan Plug-in Hibrit’li C300e ise 313 beygir gücüne ve 25,4 kWh’lik bataryaya sahip olacak. Ayrıca hibrit model, 140 km/s’e kadar sıfır emisyonlu kullanım imkanı sunacak.
2021 Yeni C Serisi iç tasarımı ve özellikleri
Teknik özelliklerden ayrı olarak iç ve dış tasarımda da ince dokunuşlardan oluşan küçük fakat etkili değişikliklere giden Mercedes, araçlarını daha lüks ve sportif bir görünüşe kavuşturmayı hedeflemiş ve hedefini başarmış. Dış tasarım ne kadar sportif bir görüntüye sahipse, iç tasarımda da bunu rahatlıkla söylemek mümkün. 


Yeni C Serisi Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Güncelleme: Mercedes C-Serisi 1 Ekim 2021 itibariyle Türkiye'de satışa sunulmuştur. Fiyat bilgisi aşağıdaki gibidir.Yeni C-Serisi ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak?


Mercedes-Benz C Serisi Fiyatı 2021

1.5 litre hacimli 204 beygir gücündeki C200 modelinin fiyatı 922.000 TL olarak belirlenmiş. Edition 1 AMG donanımıyla sunulan aracın vergiler hariç liste fiyatıysa 433.145 TL olarak belirlenmiş. 


İlgili İçerik: Mercedes Ekim 2021 Engelli Fiyat Listesi

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com