ArabaVS » Araç İncelemeleri » 2021 Yeni Nissan Juke: Özellikleri ve Geliş Tarihi

2021 Yeni Nissan Juke: Özellikleri ve Geliş Tarihi

Son Güncelleme:

Kendine özgü kişiliği ve tasarımıyla tanıdığımız Nissan Juke yenileniyor. Neredeyse on yıl sonra kasa yenileyecek olan araç daha geniş ve daha dinamik bir gövde sunuyor. Yeni nesil teknolojilere de uyum sağlayacak olan araç artık daha karakterize ve daha büyük.
 


Yeni Nissan Juke 2021

Yeni Nissan Juke
Nissan Juke B-crossover segmentinde yer alan ve atletik bir duruşa sahip araçlar arasında yerini alıyor. 19 inçlik alaşım jantlara ve coupe tasarım havası veren şirket araçta tam LED teknolojisi kullanacak. 11 farklı renkle satışa sunulacak olan aracın içerisinde de birçok yenilikler mevcut. Koltuklar ve diz mesafesinin genişlediği araçta malzemeler kaliteli olarak inşa edilmiş. Ön panelde kapı kaplamasından, orta konsola kadar yumuşak dokunuşlu malzemeler kullanan firma sportif koltukları da ihmal etmemiş. Araç sportif koltukların dışında opsiyonel olarak Alcantara veya deri döşeme ile de satışa sunulacak.
 


Yeni Juke Bagaj Hacmi

Yeni Nissan Juke bagaj hacmi
422 litre bagaj hacmi ile %20 daha fazla alan sunan Yeni Juke, daha konforlu bir genişlik sunuyor. Yeni donanım paketi olarak sunulacak olan Platinum Perso aracın premium ve sportif karakterini ortaya çıkarmak için çoklu kombinasyonlar sunacak. Özelleştirilebilir tamponlar, yan eşikler ve 19 inç alaşım jantlar Tekna+ paketinde standart olarak sunulacak.
 
 


Yeni Juke Ölçüler

Yeni Nissan Juke Özellikleri
Boyutlar olarak;
4210 mm uzunluk,
1595 mm yükseklik, 
1800 mm genişlik sunuyor. Kaliteli çelik kullanımın eseri olan yeni araç iyi bir denge, performans ve viraj alma kabiliyeti sunuyor. Nissan Juke sürücülere gelişmiş performans ve yakıt ekonomisi sunacak.
 


Yeni Nissan Juke Motor Seçenekleri

Yeni Nissan Juke İç tasarımı
1.0 litrelik üç silindirli DIG-T turboşarjlı benzinli motor ile sunulacak olan araç 6 vitesli manuel veya sportif 7 vitesli çift kavramalı DCT şanzımanla satışa sunulacak. Eco, Standart ve Sport sürüş seçenekleri de olacak.
 


Yeni Nissan Juke Özellikleri

 
Nissan'ın elektronik destekli direksiyon, hızlanma ve frenleme sunan gelişmiş ProPILOT teknolojisi Juke modelinde ilk kez satışa sunulacak. Tek şeritli trafikte otoyol kullanımı için tasarlanan ProPILOT, uzun mesafeleri ve yoğun trafiği kolaylaştırmak için tasarlanmış. Buna ek olarak, Nissan Juke segmente özgü bir ilk olacak olan yaya ve bisikletçi tanıma ile akıllı acil frenleme, trafik işareti tanıma, akıllı şerit müdahalesi ve kör nokta uyarı sistemleri sunacak. 
Yeni Nissan Juke ne zaman gelecek?
 
Nissan Connect bilgi-eğlence sistemi ile akıllı telefon bağlantısını da beraberinde sunan araç 8 inç dokunmatik ekranında yardımıyla Apple CarPlay ve Android Auto'yu da destekliyor. Sürücüler ve yolcular için Bose Personal Plus ses sistemi de beraberinde sunuluyor. 
 
 


Yeni Nissan Juke Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

 Yeni Nissan Juke 2021 yılının başında Türkiye'de olacak. 


** Yeni Nissan Juke Şubat ayı itibariyle satışa sunuldu. Aracın başlangıç fiyatı 229.900 TL olarak belirlendi. 
Yeni Nissan Juke İç tasarımı
 


İlgili İçerik: Nissan Juke Özellikleri

Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com