ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni DS 7 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Geliş Tarihi!

2022 Yeni DS 7 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Geliş Tarihi!

Son Güncelleme:

Yeni DS 7 modeli Crossback ekinden kurtularak yeni ismiyle tanıtıldı. Eşsiz iç tasarımı, dikkat çekici inceliği ve son teknoloji özellikleri ile beğenileri üzerinde topluyor.


Yeni DS 7

2023 Yeni DS 7 Özellikleri
Keskin çizgilerle geliştirilmiş dış tasarımı ve Pixel Led Vision özellikleri ile zarif ve uyumlu bir tasarım sunuyor. Tamamen yeni ön kısım daha keskin çizgilerle öne çıkıyor. 
Girdap efektli LED arka lambalar koyu metalik bir kaplama ile yeniden tasarlanmış. Bagaj kapağı ve amblemi daha keskin çizgilerle öne çıkarılmış. Jantlar, daha aerodinamik olan ve boyut izlenimini artırmayı amaçlayan bir tasarıma sahip. İç tasarım özellikleri olarak da donanım seçeneklerine göre iki farklı Nappa deri ve Alcantara koltuk seçenekleri sunuyor. 


Yeni DS 7 Motor Seçenekleri 

2022 Yeni DS 7 motor seçenekleri - arabavs.com
DS 7 E-TENSE 4x4 motor 200hp gücü, 110hp'lik ön elektrik motoru ve 112hp'lik arka elektrik motoru ile sunuyor. Sürücünün frenleme yoluyla enerji geri kazanımını iyileştirmesini destekleyen bir DS ENERGY COACH uygulamasına sahip. Sıfırdan 100 km/sa hıza 5.6 saniyede ulaşıyor. 


DS 7 İç Tasarım Özellikleri

Yeniden tasarlanan 12 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran; navigasyonu, havalandırmayı, dijital ses kaynaklarını kontrol etmek için sunuluyor. Bu büyük ekran aynı zamanda yeni yüksek çözünürlüklü dijital kameralar tarafından sağlanan ön ve arka kameralara erişim sağlarken, Mirror Screen özelliğine olanak tanır. Uyarlanabilir ekranlara sahip yeni 12 inçlik dijital gösterge paneli, plug-in hibrit versiyonlardaki enerji akışı gibi tüm hayati bilgileri içeren grafiklere de sahiptir.
Yeni DS 7 İç tasarım özellikleri


Yeni DS 7 Ne Zaman Gelecek?

Yeni DS 7'nin üretimi Fransa'da yapılıyor. Aracın yeni modeli Eylül 2022'den dağıtıma başlanacak. Modelin Türkiye'ye gelişi Ocak 2023 olacak.
Yeni DS 7 Ne Zaman Geliyor?


İlgili İçerik: DS 7 Crossback Modelleri

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com