ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni Honda Civic Si Tanıtıldı! İşte Özellikleri

2022 Yeni Honda Civic Si Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Son Güncelleme:

Tamamen yeni 11. nesil Civic Sedan'ı baz alarak geliştirilen, performans odaklı Civic Si tanıtıldı. Şimdiye kadarki en iyi yol tutuşuna sahip olarak gelecek. Genç sürücüleri heyecanlandıran Si, 9 inç HD renkli dokunmatik ekran, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikleri de beraberinde sunacak. 


Yeni Honda Civic Si

2022 Civic Si, 1.5 litrelik 200 beygir gücünde turboşarjlı 4 silindirli motor sunuyor. Yalnızca manuel şanzımanla donatılan Si'nin 6 vitesi, gelişmiş vites değiştirme hissi, doğrudan Type R'den alınan bir devir eşleştirme sistemine sahiptir. 
2022 Yeni Honda Civic Si
Gövde sertliği olarak şimdiye kadarki en sert malzemelerle üretilmiştir. Stabiliteyi artırmak için, ön uyumluluk burçları Civic Type R'den alınmıştır. Fren sistemi de Civic Sedan'dan daha büyüktür. 235/40 R18 dört mevsim performans lastikleriyle birlikte sunulacak. Daha fazla performans isteyen sürücüler fabrikadan yaz lastiği seçeneğini de talep edebilecek. 
Yeni Civic Si iç tasarım özellikleri


Civic Si Sürüş Modları

Normal ve Spor sürüş modlarına ek olarak, Si'nin güncellenmiş Sürüş Modu sistemi artık sürücünün motor tepkisini, direksiyon hassasiyetini ve gösterge paneli aydınlatmasını özelleştirmeye olanak tanır. 


Yeni Civic Si Özellikleri

Yeni Civic Si tasarım özellikleri
Spor pedallar ve kapılar, direksiyon simidi, kol dayama ve vites topuzu üzerinde kırmızı kontrast dikişlere sahiptir. 7 inç renkli gösterge ekranı, 12 hoparlörlü Bose premium ses sistemi, 9 inç HD renkli dokunmatik ekran sunuyor. Radar ve kamera tabanlı sistemi tek bir kamerada birleştiriyor. Bu sistem yaya ve bisikletli algılama gibi özellikleri de beraberinde sunuyor.
Yeni Honda 2022 Si özellikleri


İlgili İçerik: Yeni Honda Civic 2022

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com