ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni Kia Sportage Ne Zaman Gelecek? İşte özellikleri

2022 Yeni Kia Sportage Ne Zaman Gelecek? İşte özellikleri

Son Güncelleme:

Son zamanların en sevilen ve en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Kia, 2022 model Sportage hakkındaki bilgileri paylaşmaya başladı. Yeni Sportage’ın benzinli modeli 1.6 motor olacak ve 150 beygir gücüne sahip olacak. 7 ileri otomatik ya da 6 ileri manuel vites seçenekleriyle satışa sunulacak. Dizel Sportage ise, standart olarak 8 ileri otomatik vitese sahip olacak. Ayrıca 2022 Sportage’ın, benzinli seçeneğinin yanı sıra hibrit ve şarj edilebilir hibrit (plug-in) seçenekleri de sunulacak. 


Yeni Kia Sportage 2022

Kia yeni Sportage ne zaman geliyor?
4660 mm uzunluğa, 1865 mm genişliğe, 1660 mm yüksekliğe ve 2755 mm aks mesafesine sahip olan 2022 Kia Sportage, 637 litre olarak açıklanan oldukça geniş bir bagaj hacmine de sahip. Sürüş seçenekleri olarak Comfort, Eco, Sport ve Smart isimli dört farklı sürüş modunun yanı sıra, yeni eklenen Terrain modu da bulunuyor. Terrain mod, aracın kar, çamur ve kum gibi farklı olumsuz koşullara uyum sağlamasını sağlıyor.


Kia Sportage 2022 Özellikleri

Sportage 2022 iç tasarım özellikleri
Kia Sportage, Cool, Elegance, Elegance Plus, Prestige ve Prestige Design Pack olmak üzere 5 ayrı pakete sahip. Giriş seviyesindeki Sportage ön panelde küçük bir radyo ekranı ve fiziksel tuşlar yer alırken, orta seviyede yine küçük fakat işlevli bir ekran ve fiziksel tuşlar yer alıyor. Bu ekran, üst paketlerde 12,3 inç boyutundaki geniş iki ekrana dönüşüyor. Ayrıca Sportage’ın giriş seviyesinde klima manuel olarak ayarlanırken, diğer tüm üst seviyelerde otomatik klima yer alıyor. Yine de aracın, her ülkede farklı donanımlara sahip olacağı bilinmelidir. 


2022 Yeni Kia Sportage Ne Zaman Türkiye’ye Geliyor?

Yeni Sportage 2022 ilk çeyreğinde satışa sunulacak olup, hangi seçeneklerle, hangi donanımlarla ve hangi fiyatlarla piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgi bulunmamaktadır. 



* Güncelleme: * Yeni Kia Sportage 19 Şubat 2022 itibariyle satışa sunulmuştur. Elegance Konfor ve Prestige donanım seçenekleriyle satışa sunulan aracın lansmana özel fiyat listesi aşağıdaki gibidir.


> Yeni Sportage 1.6 150 PS DCT 4x4 Elegance Konfor 829.900 TL


> Yeni Sportage 1.6 150 PS DCT 4x4 Prestige 919.900 TL


Kia Sportage 2022 dış tasarım ve geliş tarihi


İlgili İçerik: Yeni Sportage Teknik Özellikleri

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com