ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni Nissan Qashqai'nin Özellikleri Açıklandı.

2022 Yeni Nissan Qashqai'nin Özellikleri Açıklandı.

Son Güncelleme:

Dünyanın en çok satan SUV modellerinden biri olan Qashqai, yenilenen özellikleri ve tasarımıyla göz doldurmaya devam ediyor. Üçüncü nesil yeni kasa 2022 Nissan Qashqai, tasarım olarak kısmen de olsa Nissan’ın Ariya ve X-Trail’den izler taşıyor. Qashqai’nin değişen far, tampon ve kaput kenarları ile ön bölüm, tamamen farklı bir görünüşe kavuşmuş. Bir önceki modeline göre boyu, genişliği ve yüksekliği de belirli oranlarda artırılmış durumda. İç tasarımda da sadeleşme yolunu tercih eden Nissan, fiziksel düğmeleri dijitale dönüştürmeyi de ihmal etmemiş. 


2022 Yeni Nissan Qashqai

Yeni 2022 Nissan Qashqai
2022 Nissan Qashqai, 1.3 ve 1.5 motora sahip 11 farklı motor donanım seçeneği ile karşımızda olacak. Aracın 1.3 motora sahip modelleri tamamen otomatik vites seçeneği ile gelirken, 1.5 motora sahip modellerinin 3’ü düz vites ve 4’ü otomatik vites ile geliyor. Qashqai’nin Tekna, Skypack ve Platinum olmak üzere üç ayrı paketi bulunuyor. Nissan, yeni Qashqai’de dizel motor yer almayacak. Benzinli motor ile birlikte çalışacak olan 12V hafif hibrit sistem ile donatılan araçlar, böylelikle daha az emisyon üretiyor ve çevreyi çok daha az kirletiyor. Tasarım haricinde 2022 Qashqai, bir önceki modele kıyasla bagaj hacminde de büyük bir farklılığa sahip. 2022 Nissan Qashqai’nin bagaj kapasitesi, tam olarak 50 litre artırılmış.
2022 Yeni Qashqai özellikleri
Yeni Nissan Qashqai’nin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ve son ÖTV indirimleri ile birlikte araçların fiyatlarının ne olacağı hakkında resmi bir bilgi bulunmuyor. Şu an satışta olan 2021 Qashqai için en düşük fiyat 361.200 TL iken, full paket fiyatı ise 411.900 TL’dir.
Yeni Qashqai dış tasarımı


İlgili İçerik: Yeni Nissan Qashqai ne zaman Türkiye'de?

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com