ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni Volkswagen Polo Ne Zaman Türkiye'de? İşte yenilenen Polo

2022 Yeni Volkswagen Polo Ne Zaman Türkiye'de? İşte yenilenen Polo

Son Güncelleme:

Volkswagen Polo'nun tasarım teknolojileri ve teknik özellikleri yenilendi. Araç ön ve arka tasarım olarak kapsamlı bir güncelleme aldı. Standart donanımda sunulan özellikler arttırılarak artık her donanımda sunulmaya başlandı. LED ön farlar ve LED arka lamba grupları, dijital gösterge ekranı, bilgi-eğlence sistemi ve çok işlevli direksiyon simidi artık tüm donanım paketlerinde.


Yeni Volkswagen Polo 2021

İlk kez kısmi otonom sürüşe olanak sağlayan yeni bir destek sistemi ve Şerit Yardım sistemini bir araya getiriyor. İnteraktif aydınlatma sisteminde kullanılacak olan LED farlar ilk olarak Touareg modelinde kullanılmıştı. Impression, Life, Style ve R-Line donanım paketleri sunacak olan yeni Polo modelinde ilk kez orta hava yastığı kullanılacak. Bir kaza anında ortaya doğru açılarak sürücüyü ve ön yolcuyu korumayı amaçlayan hava yastığı segmentindeki modellere kıyasla daha güvenlik özellikleriyle dolu. Buna ek olarak, Volkswagen artık temel donanıma paketine dijital kokpiti, 6.5 inç multimedya ekranı, elektrikli olarak ayarlanabilen ve ısıtmalı dış aynaları ekliyor. 
2022 Yeni Volkswagen Polo geliş tarihi
Yeni Volkswagen Polo R-Line'ın son derece kişiselleştirilmiş dış tasarımın sportif karakterini ortaya çıkarır. Tamponlar R tasarımıyla diğer tüm Polo versiyonlarından ayrılıyor. Aracın arka kısmındaki krom görünümlü entegre egzoz çıkışları ve parlak siyah difüzör R-Line donanımını bir kez daha ayırıyor. 16 inç Valencia alaşım jantlar sunan R-Line donanım paketi bilgi eğlence sistemini de diğer tüm donanım paketlerinden farklı sunuyor.


Yeni Volkwagen Polo Ne Zaman Türkiye'ye Gelecek?

Güncelleme: Golf 8 modelinin tasarım genetiğini taşıyan Volkswagen markasının yenilenen Polo modeli, 24 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulacak.
Yeni VW Polo Özellikleri


İlgili İçerik: Seat Ibiza 150 Beygirlik Motorla Geliyor

Yakıt Fiyatları 24 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com