ArabaVS » Yeni Arabalar » 2023'de Yollara Çıkacak Yeni ve Makyajlı Arabalar!

2023'de Yollara Çıkacak Yeni ve Makyajlı Arabalar!

Son Güncelleme:

2023 yılının yaklaşmasıyla beraber araç firmaları yeni nesil araçlarını tanıtmaya başladı. Özellikle elektrifikasyon kanadında yeni bir çığır açmayı planyalan markalar otomobil sektöründe farklı bir dünyanın kapılarını açmayı hedefliyor. Sizler için derlediğimiz 2023 yılı içerisinde yenilenecek ve kasa değiştirecek olan araçları aşağıdan inceleyebilirsiniz. 


Volkswagen Amarok 2023

2023 Volkswagen Amarok Özellikleri
Volkswagen ticari aracı yeni Amarok'u tanıttı. Arazide çok yönlülük sunan araç altı farklı sürüş modu sunuyor. Donanım paketine bağlı olarak Normal, Eko, Kaygan, Kar/Kum, Çamur/Yol ve Çekme/Yükleme modları sunacak. Bu şekilde satışa sunulacak olan Amarok'un, gündelik hayatta karşılaşabileceği her zorluğun üstesinden gelmesi bekleniyor.


Honda CR-V 2023

Honda CR-V 2023 Özellikleri
Amerika'nın son çeyrekte en çok satan SUV'si, yepyeni 2023 Honda CR-V 4. nesil hibrit elektrik sistemi piyasaya çıktı. Verimli, sportif ve daha yetenekli sürüş deneyimi sunan CR-V, 1.5 litrelik turbo için sürekli değişken otomatik şanzıman (CVT), gürültü ve titreşimi azaltmak için güncellendi. Önemli sürülebilirlik ve performans iyileştirmeleri, tam gazda vites değiştirmeyi simüle eden Step-Shift programlamayı içerir.


Hyundai Ioniq 2023

Elektrikli Hyundai Ioniq 2023
Elektrikli modern model, 20 inç veya 18 inç jant seçenekleriyle desteklenen son derece uzun 2950 mm dingil mesafesi sağlamak için E-GMP'den yararlanıyor. 4855 mm'lik etkileyici bir toplam uzunluğa sahip olan IONIQ, 1880 mm genişliği ve 1495 mm yüksekliği ile 5.1 saniyede 0 km/s'den 100 km/s'ye çıkıyor.


Toyota Crown 2023

2023 Toyota Crown Özellikleri
2.4 litrelik turboşarjlı motor ve doğrudan 6 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilen araç; sportif ve heyecan verici sürüş için düşük RPM'de güçlü tork üretir. Seçilebilir üç sürüş modu, 19 inç alaşım jantlar, ısıtmalı ve elektrikli Softex ve kumaş ön koltuklar ve 12.3 inç dokunmatik ekranlı, 6 hoparlörlü tamamen yeni Toyota Multimedya sistemi ile donatılmıştır.


Kia XCeed 2023

Kia XCeed 2023 Özellikleri
Avrupa'da 120.000'den fazla satan Kia'nın son derece başarılı XCeed crossover'ı cesur bir yeni dış tasarım, geliştirilmiş bir iç mekan ve yeni bir GT-line döşeme dahil bir dizi ürün geliştirmesi aldı. Görünümü şık, etkileyici ve modern olan yeni Kia XCeed, selefinin ikonik tasarımı üzerine inşa edilmiştir.


Honda Civic Type R 2023

2023 Civic Type R özellikleri
Honda, markanın ikonik yüksek performanslı hatchback'inin 25. yılını ve Civic'in 50. yılını kutlamak için yepyeni Civic Type R'yi tanıttı. Yüksek performans otomobilleri geleneğini temel alarak bugüne kadarki en heyecan verici Civic Type R deneyimini sunmak için tasarlandı. Aerodinamiği en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olan diğer tasarım detayları arasında ön tekerleklerin arkasındaki geniş açıklıklı havalandırma delikleri ve doğrudan zeminin altına entegre edilmiş büyük bir difüzör yer alıyor.


Nissan X-Trail 2023

Nissan X-Trail 2023
Kaslı tasarım, esnek kullanım ve gelişmiş dört tekerlekten çekiş yetenekleri ile tamamen Yeni X-Trail, hem beş hem de yedi koltuk konfigürasyonunda mevcut olacak. Akıllı İleri Acil Durum Frenlemesi özelliğiyle gelecek olan araç gelişmiş radar teknolojisi sayesinde çarpışma olasılığını azaltmak için fren uygular.


BMW X1 2023

2023 Yeni BMW X1
Daha belirgin tasarımı, elektrifikasyona bağlılığı ve ilerici bağlanabilirliği ile X1 artırılmış ferahlık ve iç mekan için birinci sınıf bir ambiyans, kavisli ekranlı yeni kontrol/işletim sistemi ve otomatik sürüş - park etme modu sunuyor.


Peugeot 408 2023

2023 Yeni Peugeot 408 Özellikleri
Yeni Peugeot 408 türünün ilk örneğidir. C segmentinde yer alan bu yeni model benzersiz bir tasarım ile kedi duruşu sergiliyor. Verimliliğe ve akıllı elektrifikasyona odaklanan mühendislik mükemmelliği ile içgüdüsel bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.


2023 Yeni Corolla HB

2023 Yeni Toyota Corolla HB


Toyota Corolla Hatchback'in cesur görünümü, keskin karakter çizgileri, üç boyutlu olarak vurgulanan kaslı bir iskelete sahip. 16 veya 18 inçlik jantlarla bir araya gelen şekil, Hatchback modele asil bir duruş kazandırıyor.


2023 Hyundai Palisade 

Hyundai Palisade 2023


Hyundai, önemli ölçüde geliştirilmiş 2023 Palisade SUV'sini tanıttı. Yeni Palisade, bilgi-eğlence ve güvenlik özellikleri, gelişmiş sürücü yardım sistemleri sunuyor. Koyu renkli, sağlam temalı 20 inç alaşım jantlar, sağlam görünümlü alt kapı kaplaması, koyu kaplama ön ızgara, siyah tavan rayları gibi özellikleri bir arada sunuyor. 


Hyundai İ10

Hyundai i10 2023


Yeni Hyundai i10, 2019'da piyasaya sürülen orijinaline kıyasla hem içeriden hem de dışarıdan bir tasarım güncellemesi gördü. Model artık daha sportif bir duruş sergilerken alçak tavanı ve uzun dingil mesafesi sayesinde daha cesur bir his veriyor. LED Gündüz Farları yeni petek ağ tasarımına sahip sportif geniş ön ızgaraya entegre edilmiştir. Ek olarak arka LED kombine farlar artık yatay bagaj kapağı çizgisinde bir 'H' harfi gösteriyor. 


Hyundai Elantra

Yeni Hyundai Elantra 2023


2020 yılında tanıtıldıktan sonra hiç bir değişim görmeyen Hyundai Elantra artık makyajlandı. Yan ve arka tarafında pek bir değişim olmayan aracın anlaşılır değişimi ön tarafta gerçekleşmiş. Yeni renk ve jant seçenekleri eklenen aracın Led farları tasarım yönünden aracı bir hayli değiştirmiş. 


2023 Peugeot 508

2023 Peugeot 508


Uzun zaman sonrasında 508 makyajlandı. Tasarım dili ve özellikleri bir hayli değişim gösteren araç 2.790 m'lik uzun bir dingil mesafesine ve 4.750 m'lik uzunluğa sahiptir. Katlanmış aynalar ile 1.860 m'lik bir genişliğe dayanmaktadır. Ön koltukların arasında kablosuz telefon şarjı için özel bir yuva mevcut. Konsolun geri kalanında, iki büyük çaplı bardaklık ve kol dayamanın altındaysa iki adet USB C soketi bulunuyor.


Hyundai Kona

Hyundai Kona 2024 Özellikleri


Hyundai Motor, B-SUV segmentinde gelişmiş güvenlik ve rahatlık özellikleri ile sınıfında lider bir menzil sunan tamamen elektrikli bir modeli yeni Kona'yı tanıttı. İkinci nesil Kona, en geniş aktarma organları yelpazesi dahil olmak üzere B-SUV segmentindeki ürün paketlerinden birini sunuyor. Müşteriler, EV, hibrit elektrik (HEV) ve içten yanmalı motor varyantlarının yanı sıra N Line versiyonları arasından seçim yapabilir.


Volkswagen ID.3

2024 Hyundai Kona


Volkswagen ID.3'ün iç tasarımı oldukça modern ve minimalist bir tarza sahip. Araçta büyük bir dijital gösterge paneli ve orta konsolda 10 inç dokunmatik ekran yer alıyor. Aracın içindeki malzeme kalitesi oldukça yüksek ve çevre dostu malzemelerin kullanımıyla tercih edilmiş. İç mekanı oldukça ferah ve geniş bir his verirken, özellikle de ön koltuklar oldukça konforlu. Arka koltuklar da diz mesafesi yeterli seviyede. Bu nedenle arka koltuklarda seyahat eden yolcuların rahat bir seyahat geçirmesi bekleniyor.


İlgili İçerik: Araç Karşılaştırma

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com