ArabaVS » Yeni Arabalar » 2024 Yeni BMW 5 Serisi Ne Zaman Gelecek?

2024 Yeni BMW 5 Serisi Ne Zaman Gelecek?

Son Güncelleme:

Her zamankinden daha dinamik, çok sayıda dijital yenilik içeren ve ilk kez tamamen elektrikli olarak sunulan yeni BMW 5 Serisi sürdürülebilir birinci sınıf mobilite yolunda liderliği ele alıyor. Sekizinci nesli sportif, zarif tasarımı ve yalnızca bir BMW'nin sunabileceği performans özelliklerini temsil etmeye devam ediyor.
2024 Yeni BMW 5 serisi ile tanışın!
Dört kapılı sedanın ilk neslinin sunulması 1972 yılına dayanır. O zamandan beri popülaritesi sürekli artan modelden 2023 baharına kadar on milyondan fazla üretildi. Yeni BMW 5 Serisinin yükseltilmiş varlığı, önceki nesle kıyasla atletik orantılar ve daha büyük dış boyutlarla vurgulanır. Yeni modelin uzunluğu, genişliği ve yüksekliği artarak konforu artırdı. Neredeyse dikey gündüz farı simgeleri ve isteğe bağlı aydınlatmalı BMW böbrek ızgaraları ile modern ön tasarım öğeleri sunuyor. Net ve basitleştirilmiş tasarım dili, yeni BMW 5 Serisi'nin yan görünümünde de ifade ediliyor. Dinamik olarak uzatılmış oranları, uzun kaputu ve neredeyse dimdik böbrek ızgaraları bu perspektiften açıkça görülebilir. 


Yeni BMW 5 Serisi Özellikleri

Etkileyici bir şekilde tasarlanmış aydınlatmaya sahip güçlü arka kısım sunan modelin omuz ve tavan çizgileri farların dış hatlarına uyumlu bir şekilde tasarlanmış. İç mekan kısmındaysa optimum ayar için koltuklar yeniden tasarlanmış. Öndeki gösterge paneli ve arkadaki koltuk arkalıkları ile kapı panelleri arasındaki akıcı geçiş, tüm yolcu bölmesini uyumlu bir şekilde çevreliyor. Tamamen deri içermeyen bir iç mekana sahip araçta ilk kez direksiyon simidinde deri benzeri perfore Veganza kullanılmış. Birkaç çift renkli varyantta genişletilmiş Merino deri döşeme yinede bir seçenek olmaya devam ediyor.
Yeni 5 serisi iç tasarımı
Standart donanımı, geniş bir özellik yelpazesine ve gelişmiş kontrol mantığına sahip otomatik klimayı içerir. Gösterge paneli alanında, geleneksel havalandırma delikleri yerine dikiş delikleri kullanılmış ve menfezlerden çıkan havanın yönü, ayar kumanda kolları vasıtasıyla değiştirilebiliyor. Ayrıca klima ve havalandırma, kontrol ekranındaki dokunmatik fonksiyon ile kontrol edilmekte.


Yeni 5 Serisi Ne Zaman Gelecek?

Yeni BMW 5 Serisinin küresel pazar lansmanı Ekim 2023'te başlayacak. Yeni nesil, dünya çapında tamamen elektrikli bir aktarma organı ile sunulacakken, esnek mimari aynı zamanda 48 volt hafif hibrit teknolojisine sahip yüksek verimli içten yanmalı motorları barındıracak. Araç 2024 yılında Türkiye'de yollarda görülecek.
BMW Yeni 5 ne zaman geliyor?


Yakıt Fiyatları 27 Temmuz 2024

Benzin litresi: 45.73 ₺

Dizel litresi: 44.21 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com