ArabaVS » Yeni Arabalar » 2024 Yeni Opel Corsa: Geliş Tarihi ve Özellikleri

2024 Yeni Opel Corsa: Geliş Tarihi ve Özellikleri

Son Güncelleme:

Daha cesur, daha duygusal, daha sezgisel bir kullanıma sahip ve tamamen yeni elektrikli ve hibrit motorlarla, yeni Corsa markayı bir üst seviyeye taşıyacak.
2024 Yeni Opel Corsa
Yeni Opel Corsa, öndeki karakteristik yüzü ve arka orta kısımda özgüvenle yerleştirilmiş Opel yazıları da dahil olmak üzere yeni tasarımıyla büyüleyici. Güncel teknolojileri sürüşü daha rahat hale getirirken tamamen dijital bir kokpit sunuyor. Yeni sezgisel bilgi-eğlence sistemi ve 10 inçe kadar renkli dokunmatik ekranla donatılan Corsa daha fazla güç ve iyileştirilmiş bir pil ile WLTP'ye göre 402 kilometreye kadar menzil sunabilen bir aralığa sahip olacak. 
 
Mükemmel oranlar ve en küçük ayrıntıya kadar hassasiyet saf bir görünümde bir araya getirilmiş. Donanım seviyesine bağlı olarak, ön ve arka taraftaki marka logosu çarpıcı siyah veya mat saten gümüş olarak sunuluyor. Alt ön tampon bölgesindeki optik hava girişleri öncekinden daha büyük ve daha belirgin olarak tasarlanmış. Yeni koltuk desenleri, yeni vites topuzu ve direksiyon tasarımı, kablosuz şarj özelliği, yüksek çözünürlüklü panoramik arka görüş kamerasından adaptif hız sabitleme ve sınırlayıcıya kadar birçok detay düşünülmüş.


Yeni Corsa Motor Seçenekleri

Opel Corsa Elektrik, iki elektrikli motor seçeneğiyle sunulacak: En çok satan B segmenti otomobil, 100 kW/136 beygir gücü ve iyileştirilmiş menzil ile (WLTP'ye göre) 357 kilometreye kadar menzile sahip olacak ve 115 kW/156 beygir gücü ve (WLTP'ye göre) 402 kilometre menzile sahip olacak. Ayrıca, daha kısa şehir içi seyahatlerde daha ekonomik ve çevre dostu olmasını sağlayan bir eko modu bulunacak.
2024 Yeni Corsa iç tasarım özellikleri
48 volt hafif hibrit teknolojisini 1.2 litre benzinli motorla birleştiren marka enerji geri kazanımı ve elektrikli destek sayesinde daha yüksek yakıt verimliliği sağlar.


Yeni Corsa Ne Zaman Gelecek?

Markanın yeni modeli 2024 yılında satışa sunulması bekleniyor. Aracın Türkiye'ye geliş tarihi ortalama 2024 yılının ilk yarısı olacaktır.
Yeni Corsa ne zaman gelecek?


Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com