ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe Tanıtıldı. Detayları ve İhtişamı ile karşınızda!

2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe Tanıtıldı. Detayları ve İhtişamı ile karşınızda!

Son Güncelleme:

BMW 8 serisi Gran Coupe modeli tanıtıldı. BMW 8 Serisi Gran Coupe Concept olarak yakından ilk bakış işte burada! Kısa süre öncesi 8 serisinin tanıtımını yapan BMW Şirketi Temmuz ayında üretime başlayacağı  Gran Coupe tanıttı. Bildiğiniz Coupe olmayan 4 kapılı bu versiyon BMW'ye yeni bir hava kattı. Yani BMW 8 Serisi Gran Coupe'yi 5 kişilik hale getirmiş.


BMW 8 GRAN COUPE MOTOR SEÇENEKLERİ



8 Serisi Gran Coupe'de motor seçenekleri olarak 840i ve 840i xDrive seçenekleri bizleri karşılıyor. Bu motorlarda 3.0 litre hacimli 6 silindirli çift turbo motor performans gösteriyor. Bu motor 340 HP gücünde 498 Nm tork değeriyle tam bir sürat aracı olarak adlandırılıyor. Arkadan itiş sistemi ve 4x4 çekiş sistemiyle tasarlanmış olan aracın 0-100km/h hızlanması 4.9sn. Bu kasaya göre çok iyi bir süre.
bmw gran coupe
Performansı daha da olsun diyenler için de 8 serisinin 4.4litre hacimli V8 motorlu M850İ xDrive Gran Coupe bizleri karşılıyor. M paketi BMW'nin en prestijli paketidir. Durum böyle olunca da 530 beygir gücünde 750 Nm tork değeriyle sürücüleri tatmin edeceğe benziyor.


 


BMW 8 SERİSİ GRAN COUPE DETAYLARI

bmw 8 serisi gran coupe


Firmanın söylediği gibi her zıtlıkla daha da güzel hale getirilen aracın Böbrek ızgaraları, M ızgaraları, çift kollu M alaşım jantları ve çift egzoz çıkışıyla şirketin iddaa ettiği kadar güzel bir araç ortaya çıkarmışlar. Özel ve farklı araç arayanların tercihi olacak bu otomobil tutku ve gösterişin can bulmuş hali olarak sizleri karşılayacak.


 


BMW 8 SERİSİ GRAN COUPE FİYATI

bmw gran coupe 2020

Fiyat olarak Amerika'da 85bin dolar olarak belirnen 840i paketi Türkiye'ye kaç tl olarak geleceği konusunda herhangi bir netlik yok. Hangi paketlerin geleceği ve hangi fiyat aralıklarında geleceği ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.


BMW 8 SERİSİ GRAN COUPE TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

bmw 8 serisi gran coupe tanıtıldı

BMW 8 Serisi Gran Coupe Türkiye'ye ne zaman geliyor? Aracın seri üretimi Temmuz ayında başlayacak. Durum böyle olunca da Türkiye'ye geliş tarihi en erken 2020 ilk çeyreği olarak planlanmaktadır.


Yakıt Fiyatları 26 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com