ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020'de Kasası Yenilenecek ve Makyajlanacak Arabalar!

2020'de Kasası Yenilenecek ve Makyajlanacak Arabalar!

Son Güncelleme:

2020 yılında çıkacak ve gösterişli halleriyle herkesin beğenisini toplayacak yeni nesil araçlar işte burada! 2020 model yeni arabalar ve makyajlanacak olan kasalar!


BMW Modelleri



2020 Yılında en büyük değişimi BMW Şirketi yapacak. Şirket son 6 ayda neredeyse bütün kasaların hepsini değiştirdi makyajladı. Bu araçlar arasında X7, 3 Serisi, 8 Serisi, 1 Serisini ve Z Serisini değiştirdi.


YENİ BMW 1 SERİSİ

Yeni bmw 1 serisi

1 Serisi geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapıldı ve seri üretime geçildiği duyuruldu. Arkadan itişi kaldırıp normal araçlar gibi önden çekişli bir pakete kavuştuğunu duyuran şirket yükseklik ve genişlik olarak arabaya farklı bir görünüm kazandırmışlar. Aks mesafesi de kısaltılmış olan aracın daha fazla aerodinamiklere sahip olması hedeflenmiş.


YENİ BMW 8 SERİSİ

Bmw 8 serisi

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de tanıtımı yapılan aracın seri üretime geçildiği ve 2020 yılında Türkiye'de olacağını duyurdu. Bunun yanında 8 Serisi Gran Coupe modelini de duyuran firma, zıtlıklarla daha enteresan bir görünüm sağladıklarını ve bu görünümün daha kızgın olduğunu söyledi.


YENİ BMW 3 SERİSİ

bmw 3 serisi

Türkiye'de şu sıralar şehir şehir gezen Yeni bmw 3 Serisi Temmuz ayında satışa çıkacağını ve fiyatın daha netleşmediğini bildiren şirket yetkilileri, özellikle gençlere hitap eden bu aracın satışlarını 2'ye katlayacağını bekliyor.


YENİ BMW Z SERİSİ

bmw z serisi

Z Serisine makyaj ile genç ve dinamik bir görüntü sağlayan şirket aracın ne zaman Türkiye'ye geleceği konusunda net bir tarih söylemedi. Bu yıl yaptıkları makyaj ve değişimlerle bir kez daha en iyisi olma yolunda ilerdiklerini bildirdiler.

Sadece BMW Şirketi değil diğer şirketler de bir değişim ve makyaj içerisindeler bunlardan bazılar şöyle;


YENİ CLİO ZOE 2020

yeni clio zoe

Elektrikli otomobillerden olan Yeni Clio Zoe yenilenerek karşımıza çıkıyor. Menzil olarak büyük artış yapan ve görüntüsel olarak artık tam elektrikli görünüm sağlayan araçta yok yok. Birçok özellikle doldurulan aracın ilerleyen zamanlar da Türkiye'de yine en çok satan araçlar arasında olacağından şüphe yok.


2020 MODEL OPEL CORSA F

2020 Model Corsa F

Opelin B seğmentinde en çok satılan araçlarından olan Yeni Corsa 2020 model led farlar ve donanımsal farklıklıklarla Astra kadar dolu olarak gelecek.


2020 YENİ KASA LEON CUPRA

yeni leon cupra 2020

Cupra ailesi olarak Atece modelinden sonrasında şimdi Leon Cupra modeli yerini alıyor. Cupra ailesi olarak üretilecek aracın motor konusundan her hangi bir netlik olmasa da söylentiler ve motor gücü hakkında yarış arabası olacağı söyleniyor.


2020 AUDİ A4 ALLROAD QUATTRO

yeni a4 allroad quattro 2020

A4 Allroad quattro modeli yenilenerek önceki aracına göre daha yüksek ve geniş bir bir hal almış. Bagaj hacminde genişleme yapılan aracın 2.0 litre hacimli benzinli, 2.0 TDI ve 3.0TDI olarak sunulacağı açıklandı.


YENİ FORD FOCUS STATİON WAGON

yeni ford focus station wagon

Station Wagon severler buraya yeni nesil Ford Focus ST Wagon ile tanışın! Performans verileri daha açıklanmayan aracın 2 farklı motor seçeneği ile geleceğini ve bu motorların 2.3 Ecoboost ve 2.0 EcoBlue  olarak verimli ve yakıt cimrisi olduğunu söyleyebiliriz. Motorlar 190 ve 280 Hp olarak sunulacak.


YENİ FORD KUGA 2020

ford kuga 2020

SUV modelleri arasında yerini koruyan Ford Kuga rakipleri karşısında 1.5 litre hacimli motorla duracak. Donanım olarak ST-Line ve Vignale seçenekleri olacak olan aracın, yaşam ünitesinde büyük farklılıklar olacak. Multimedya ve eğlence sisteminde farklılıklara giden ve ekranı büyüten şirket motor olarak hibrit seçeneği veriyor.Bizleri Plug-in ve EcoBlue hibrit motorlarla karşılayan araç yakıt tüketim verisi olarak 5litre ile karşılıyor. Dizel seçeneklerinde de 1.5 EcoBlue 120 Hp olarak karşımıza çıkacak.


 


2020 PEUGEOT 2008

Suv segmentinden olan Peugeot modeli makyajlanarak gelecek. Aracın yeni tasarımında göze çarpan detaylar arasında ilk sırada ön ızgaraları ve led farları dikkatleri çekiyor. Crossover seğmentiyle eş yapılan aracın 208'e olan benzerliğe akıllara bu modelin yüksek halimi olacak sorularını da getirdi. Araç Captur ve Mokka modelleriyle rekabet içerisinde olacak.


2020 model peugeot 2008


 


MERCEDES-BENZ GLS 600 MAYBACH

2021 yılına doğru gelecek olan Mercedes modelleri arasında amiral gemilerinden birisi olan suv segmentindeki araç gösterişli duruşu ve ihtişamıyla gelecek. Aracın led farları konusunda herhangi bir değişiklik yapılmasa da böbreklerde yapılan değişim ve ön tamponla heybetli görünecek. Kızgın duruşundan vazgeçmeyen modelin Maybach olması zaten büyük bir avantaj olarak gelecek.


mercedes gls maybach 2020


 


AUDI RS6 AVANT 2020

Yeni Audi RS6 Avant, etkileyici performansı birinci sınıf ekipmanlarla birleştirilen araç tipik ve kendine özgü RS tasarımıyla A6 ailesinin en üstünde kendini gösteriyor. Yeni Audi RS6 Avant, 2019 sonunda Almanya ve diğer Avrupa ülkelerindeki bayilerde satışa sunulacak. Temel fiyatı 117.500 Euro olacak. Türkiye bu fiyat üzerinden gelecek olursa ham fiyatı 720.000 TL'den fazla olacak.

22 inç çapa sahip tekerleklerle yüksek performanslı Avant'ın sportif karakteriyle hız makinesi olacağı vurgulanıyor. Dikey ve yanal hava girişleri ile sürüşünden kuşku duyulmaz bir hale getirilmiş. Audi lazer ışığına ve koyu renkli çerçevelere sahip bu modele özgü HD Matrix LED farlar tasarlamış. Bundan sonrasında bütün RS modelleri için kullanıcak olan bu led farlar standart led farlara alternatif olacak.  


audi rs6 avant 2020


 


HYUNDAI IONIQ ELECTRIC 2020

Tamamıyla elektrikli olarak gelecek olan modelin fişsiz bir elektrikli araç olacağının sinyalleri verildi. Aracın tam detayları daha belirmese de güvenliğinin diğer elektrik modellerinden daha fazla olacağı duyuruldu.


hyundai ioniq 2020 elektrik


 


TOYOTA HIGHLANDER XSE

Küresel mimari üzerine inşa edilen yeni Toyota Highlander dördüncü nesliyle geliyor. Araç 3.5 litre hacimli motor ve 295 beygir gücü sunacak. V6 motorla sunulacak olan araç Apple CarPlay, Android Auto ve dinamik görselli navigasyon sistemi sunacak. 2021 yılında yollarda görünmesi beklenen aracın aile aracı olması hedefleniyor.


yeni toyota highlander 2021


Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com