ArabaVS » Yeni Arabalar » 2020 FORD Explorer ST & Hibrit tanıtıldı. İşte o Detaylara ilk bakış!

2020 FORD Explorer ST & Hibrit tanıtıldı. İşte o Detaylara ilk bakış!

Son Güncelleme:

Ford Field, Detroit'teki Detroit'teki yepyeni Ford Explorer’ın ortaya çıkmasının ardından, iki yeni aile üyesi modelin en geniş serisine katıldı. Explorer ST ve Explorer Hybrid!


2020 FORD EXPLORER ST

Ford Explorer 2020 hibrit
Ford Performans'ın en yeni SUV üyesi olan tamamen yeni Explorer ST, 400 beygir gücünde ve özel olarak ayarlanmış 3.0 litrelik EcoBoost motoruyla bugüne kadarki en eğlenceli ve güçlü Explorer.

Tamamen yeni Explorer Hybrid, yakıt tasarruflu bir pakette performans ve yetenek sunmak için tasarlanmış ödünsüz bir Ford hibrit SUV. 3.3 litrelik hibrid güç aktarma sistemi, 318 kombine sistem beygir gücü üretirken konforu da elden bırakmıyor.

Şimdiye kadarki en geniş Explorer SUV serisini tamamlayan Ford, bugün Explorer sürücülerini hiç olmadığı kadar hızlı ve daha ileri götürecek yepyeni iki model ortaya koydu. Tamamen yeni Explorer ST ve tamamen yeni Explorer Hybrid. Çeşitli sürücü ve yolcu konforları ve her sürücüyü geliştiren bir dizi teknoloji ve güç, verimlilik sağlayan yeni aktarma organları seçeneklerini içeren bir seriyi tamamlıyor.

Ford Chicago Fabrikası'nda inşa edilen yepyeni Explorer ailesine yapılan bu son eklemeler, showroomlarda XLT, Limited ve Platinum modelleriyle satılacak.


2020 FORD Explorer Hibrit!

Ford explorer hibrit 2020


Ford, hibritler için standardı yeniden tasarlıyor. Bu yıl hibrit kabiliyetinde en iyi performansı ve daha fazla ileri gitme özgürlüğüyle en iyisini ortaya çıkaran tamamen yeni bir nesil araç tanıttı.

3.3 litrelik bir hibrid güç aktarma sistemine sahip olan tamamen yeni Explorer Hybrid'in kombine bir sistem 318 beygir gücü üreteceği tahmin ediliyor.

Tamamen yeni, 10 vitesli modüler bir hibrid şanzımanla beraber SUV yeteneği son derece ortaya koyuyor. Önceki hibrit araçların aksine, bagaj ve yolcu alanını korumak için ikinci sıra koltukların altındaki Explorer şasisine özel olarak tasarlanmış bir sıvı soğutmalı lityum-iyon pil yerleştirilmiş.


Sınırlı sürümlerde sunulan Explorer Hybrid, Aktif Gürültü Önleme, Ford Co-Pilot360 Assist, sürücü yardımcı teknolojileri, mikro delikli ve vurgulu dikişli deri koltuklar, ikinci sıra ısıtmalı koltuklar, 14 hoparlörlü B&O premium ses sistemi, kablosuz telefon şarjı ve 10'lu güç ayarlı sürücü ve ön yolcu koltukları ile premium havada tasarlanmış. Teknolojiye doyacağınız bu araç konfor ve performans olarak hepsini bir arada sağlayacaktır.


Yakıt Fiyatları 28 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com