ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Ateca Cupra Tasarımı ve Özellikleri

2021 Ateca Cupra Tasarımı ve Özellikleri

Son Güncelleme:

Yenilen yeni Seat Ateca'nın hemen arkasında Cupra Ateca da yenilendi. Yeni Cupra Ateca dinamik performans aracı olmak için geliştirildi. 
 

2021 ATECA CUPRA

Ateca Cupra 2021
Yeni Cupra Ateca, Alcantara spor koltukları, 19 inçlik Cupra alaşım jantlar, Adaptif Şasi Kontrolü süspansiyonu ve daha iyi hissetmek için geliştirilmiş direksiyon sistemi gibi birçok özellikle beraber satışa sunulacak. 
 
Dört tekerlekten çekişli sistemiyle beraber sunulacak olan aracın 100 km/h hızlanması 4.9 saniye sürüyor. Araç 250 Km/sa hızla sınırlandırılmış. 
Ateca Cupra tasarımı
Cupra ayrıca ileri teknoloji ve güvenlik özellikleri de taşıyor. 10 inç dijital ekran ve 9.2 inç dokunmatik bilgi eğlence ekranı sunuyor. Kablosuz şarj, Apple CarPlay ve Android Auto teknolojisini sunan yeni Ateca Cupra, Seat Connect kesintisiz bir şekilde sunuyor. 
 
Ateca Cupra 2.0 litrelik TSI motoruyla 300 beygir gücü sunarken, 400 Nm tork gücü üretmektedir. Araç DSG çift kavramalı şanzımanla sunuluyor. 
Ateca Cupra dış tasarımı

ATECA CUPRA TASARIMI

 
Cupra tasarım ve motor olarak performans aracı olarak tasarlandığından dolayı keskin hatlarıyla estetik bir görünüm sunmaktadır. Dış tasarımı daha keskin çevik ve yetenekli bir görünüm sunuyor. Ön tarafta yeni bir tampon tasarımı ve yeni full LED farlar var. Üst petek ızgaranın tam ortasında, çerçeveye koyu krom kaplamalı Cupra logosu bulunmaktadır.
 
2021 Yeni Ateca Cupra motor özellikleri
Alt ızgara, LED sis farları ile çevrilidir. Arkada, dinamik göstergeli tam LED lambalar net bir görünüm kazandırıyor. Araç dörtlü egzozlarla beraber agresif bir görünüm sunuyor. İç kısım boyunca bakır ve koyu alüminyum detayları sunulan araç performans hissiyatı oluşturuyor. Hava menfezleri ve dokunmatik ekran bir bütünlük sunuyor.
Yeni Ateca Cupra motor özellikleri

İlgili İçerik: Seat Ateca Yenilendi. İşte Özellikleri

Yakıt Fiyatları 26 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com